De tien Mister Chesterfield redenen

10 REDENEN OM MISTER CHESTERFIELD TE BEZOEKEN

DE EERSTE REDEN: ADVIES & ERVARING UIT DE PRAKTIJK: Wij zijn een familiebedrijf sinds 1945 die inmiddels drie generaties ervaring heeft met ieder stukje materiaal wat er in en op uw Chesterfield verwerkt wordt. Ons advies is gericht op de wensen, manier van gebruik en de plaats waar het meubel komt te staan. De praktijkervaring overstijgt ook hier de theorie.

DE TWEEDE REDEN: CHESTERFIELDS MET MEER COMFORT DAN VOORHEEN: Onze collectie is verrassend comfortabel conform de hedendaagse standaard. Wij hebben deze van oorsprong vaak stugge Chesterfield meubelen prettig comfortabel gemaakt zodat deze vanaf de eerste dag van gebruik al meer comfort geeft. Eén van de voornaamste redenen voor het opzetten van ons eigen label.

DE DERDE REDEN: EERLIJK OVER HET GEBRUIK VAN MATERIALEN: Voor ons is er maar één manier voor het bouwen van deze meubels. Wij garanderen u de beste materialen van huidige huidige aanbod, ook al zal u elders zelfs hogere prijzen aantreffen. Alle materialen staan daarom gespecificeerd op de factuur. Wij leveren een Chesterfield waardige kwaliteit

DE VIERDE REDEN: ONEINDIG VEEL VARIATIE & BETAALBAAR MAATWERK: We kunnen rustig stellen dat ons maatwerk identiek is met standaard prijzen elders. Wij bieden een zeer uiteenlopende collectie van wel 87 basismodellen die u ook nog kunt samenstellen op afmeting en persoonlijke wensen. Deze meubels koop je meestal voor een lagere tijd en wij vinden maatwerk heel gewoon bij een duurzaam product als de Chesterfield. Vrijwel iedere afmeting, kleur en soort in leder of meubelstof is leverbaar. Chesterfield Maatwerk

DE VIJFDE REDEN: EERLIJK OVER HET LAND VAN HERKOMST VAN ONZE CHESTERFIELDS: Wij verkopen Chesterfields die nog daadwerkelijk in Groot-Britannië vervaardigd worden. Dit verklaren wij dan ook duidelijk zwart op wit bij iedere aankoop. U zal dus geen enkele Aziatische of b.v. oost Europese varianten tussen ons online aanbod of in de showroom aantreffen. Wij benadrukken dit omdat u op iedere mogelijke manier wijs wordt gemaakt

DE ZESDE REDEN: EERLIJKE PRIJZEN: Onze prijzen zijn conform het hoogwaardige Engels aanbod en zetten geen lokkertjes in om u binnen te krijgen. De variatie in prijzen voor onze modellen zit niet in een mindere kwaliteit maar in type van opbouw of duurdere soort leder of stof.

DE ZEVENDE REDEN: BEZORGING GRATIS OF GERINGE KOSTEN MET DUURZAAM KARAKTER: Wij zetten ons in om zo betaalbaar en duurzaam als mogelijk de Chesterfield aan u te leveren. Dit wil zeggen dat we zo veel mogelijk orders en meubels met gezamenlijke transporten uit Engeland laten komen. De kosten blijven hierdoor laag en daarnaast belasten we het milieu zo min mogelijk. De bezorging bij u thuis is in veel gevallen nihil of zelfs gratis. Veel leveringen doen wij zelf op de maandag, dinsdag of woensdag omdat wij dit bij onze persoonlijke bedrijfsvoering past. Andere dagen zijn tevens mogelijk.

DE ACHTSTE REDEN: DE BESTE GARANTIE & CBW ERKEND: Wij bieden de langste garanties die u in deze meubelstijl kunt krijgen. Naast onze CBW én uw wettelijke garanties geeft dit extra zekerheid. Bij een eventueel geschil heeft u bij ons daarnaast ook recht op een onpartijdige klachtenafhandeling en zijn uw betalingen veilig. ( CBW ERKEND )

DE NEGENDE REDEN: HERSTEL IN EIGEN ATELIER: Eventuele garantiewerkzaamheden, renovatie, restauratie en herstel worden door ons uitgevoerd in eigen atelier. We zijn in eerste instantie herstellers en dan verkopers van deze meubelen.

DE TIENDE REDEN: DE CHESTERFIELD LEVERANCIER MET BESTE REVIEWS Wie onze reviews leest zal erachter komen dat wij eerlijke producten leveren en prima service leveren. Niets is er leuker dan een Chesterfield-waardig product te leveren en dat wordt gewaardeerd. Directe links: Originele Chesterfields Meubelen – Chesterfield meubel Den Haag – Echte Chesterfield banken – Chesterfield België – Chesterfield bank – Chesterfield zitbank – Chesterfield bankstellen – Chesterfield stoelen – Chesterfield hoekbank – Chesterfield sofas – Chesterfield salons – Chesterfield zetels – Chesterfield hoeksalons – nieuwe Chesterfields op maat – Chesterfield meubelen Gouda – Chesterfield maatwerk – Chesterfield meubels Utrecht –  tweedehands Chesterfields – Chesterfield Amsterdam – gerestaureerde Chesterfields – Chesterfield Den Haag – Chesterfield korting – Chesterfield meubels Eindhoven – Vintage Chesterfield – Chesterfield stoel – Chesterfield bank – Chesterfield meubelen Den Haag – Over Chesterfields – Chesterfield meubels Rotterdam –  Chesterfield onderhouden – Chesterfield Nootdorp – Chesterfield renovatie –  Chesterfield Imitatie – Chesterfield winkel – Chesterfield nieuw – Chesterfield gerestaureerd – Chesterfield herstel-restauratie – Chesterfield inruil – Chesterfield leder-meubelstoffen – Chesterfield maatwerk – Nieuwe Chesterfields op voorraad – Contact-route