De beste Chesterfield-meubels voor België en de provincies van Frankrijk

En dit zijn de stevigste en meest comfortabele Chesterfield-modellen, de op maat gemaakte aandrijving en leveren hem naar wens. Dit zijn zetels, sofa’s, hoekzetels, fauteuils, banken, chaise longue, hoekbanken. De vele Chesterfield-modellen lijken echter vergelijkbaar op internet. Mister Chesterfield is echter anders. Dit zijn hoogwaardige en duurzame materialen die speciaal en extra aanpassingen krijgen. Uw ideeën en wensen zijn onze topprioriteit.

Chesterfield meubelen en meubels België

Veel aanboden Chesterfields in België zijn inderdaad imitaties uit b.v. Azië. Het aanbod ORIGINELE Chesterfields ( van eigen merknaam ) is enorm. Bij Mister Chesterfield vindt u de mooiste Engelse Chesterfield meubels in 100% maat. Onze rechtstreekse import uit Groot-Brittannië in combinatie met de lage stand van het Engelse pond maken het dat onze Chesterfields prettig tevens geprijsd zijn.

Een prijs is online te vergelijken, kwaliteit, comfort en afwerking niet

Als Chesterfields goed gemaakt zijn kunnen zij wel decennia lang meegaan. Vergelijk ons aanbod naast het maatwerk ook op de toegepaste materialen. De meest exclusieve meubels die u kunt kopen hebben in de kern identieke materialen aan onze collectie. Kijk dus verder dan alleen een online prijs en afmeting. Onze Chesterfield meubelen zijn op alle vlakken een verademing en worden naar onze strenge eisen samengesteld. Deze blijken onder aan de streep ook nog eens heel betaalbaar. Try us!

De levering van uw Chesterfield meubelen is voor België bijna altijd gratis of nihil

De levering van uw meubels is zeker geen probleem als u in België woont. Wij leveren namelijk ook regelmatig in België, in de meest uiteenlopende regio’s van de kustgemeentes, Brussel, Antwerpen tot aan Limburg en de Ardennen.  Op onze; ons-chesterfield-label-en-kwaliteit  pagina kunt u vast lezen wat het product van Mister Chesterfield zo bijzonder maakt.

In vrijwel heel België hebben wij al Chesterfields mogen leveren;
De Belgische kustgemeenten als De Panne, Koksijde-Oostduinkerke, Nieuwpoort, Middelkerke-Westende, Oostende, Bredene, De Haan-Wenduine, Blankenberge, Zeebrugge en Knokke-Heist.

De regio Antwerpen: Antwerpen, Mol (Kempen) Grobbendonk, Mechelen, Turnhout, Gierle, Kasterlee, Rijkevorsel, Westerlo en Lier

De regio Limburg (BE) Hasselt, Maaseik en Tongeren

Als u eenmaal onze showroom bezoekt zal u erachter komen dat de rit uit België meer dan de moeite waard is. In onze online winkel kunt u zich wellicht alvast oriënteren. Mocht u vragen hebben neemt u dan contact met ons op. Dit kan zowel via de mail als telefonisch op +31-(0)70-3950766

Op zondag kunt u bij ons ook op afspraak terecht.