Chesterfield meubelen en meubels België

Veel aanboden Chesterfields in België zijn slechte imitaties uit Azië. Bij Mister Chesterfield vindt u de mooiste Engelse meubels op maat. Onze rechtstreekse import uit Groot-Brittannië in combinatie met de lage stand van het Engelse pond maken onze Chesterfields prettig geprijsd zijn. Als Chesterfields goed gemaakt zijn kunnen zij wel decennia lang meegaan. Met onze duurzame bedrijfsvoering bent u bij ons bedrijf, op alle vlakken aan het juiste adres.

De levering van uw Chesterfield meubelen is voor België bijna altijd gratis of nihil

De levering van uw meubels is zeker geen probleem als u in België woont. Wij leveren namelijk ook regelmatig in België, in de meest uiteenlopende regio’s van de kustgemeentes, Brussel, Antwerpen tot aan Limburg en de Ardennen.  Op onze; ons-chesterfield-label-en-kwaliteit  pagina kunt u vast lezen wat het product van Mister Chesterfield zo bijzonder maakt.

In vrijwel heel België hebben wij al Chesterfields mogen leveren;
De Belgische kustgemeenten als De Panne, Koksijde-Oostduinkerke, Nieuwpoort, Middelkerke-Westende, Oostende, Bredene, De Haan-Wenduine, Blankenberge, Zeebrugge en Knokke-Heist.

De regio Antwerpen: Antwerpen, Mol (Kempen) Grobbendonk, Mechelen, Turnhout, Gierle, Kasterlee, Rijkevorsel, Westerlo en Lier

De regio Limburg (BE) Hasselt, Maaseik en Tongeren

Als u eenmaal onze showroom bezoekt zal u erachter komen dat de rit uit België meer dan de moeite waard is. In onze online winkel kunt u zich wellicht alvast oriënteren. Mocht u vragen hebben neemt u dan contact met ons op. Dit kan zowel via de mail als telefonisch op +31-(0)70-3950766

Op zondag kunt u bij ons op afspraak terecht.