Het industriële interieur heeft een vintage Chesterfield nodig.

Voor een vintage Chesterfield die ook nog eens fantastisch zit, dan bent u bij Mister Chesterfield aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim aanbod van vintage Chesterfield meubelen die volledig in Groot- Brittannië zijn vervaardigd. Niet alleen gerestaureerde, tweedehands, maar ook comfortabele nieuwe vintage Chesterfield uitvoeringen. Dankzij ruim 70 jaar familie-ervaring met het herstel van klassieke zitmeubels bent u bij Mister Chesterfield verzekerd van een topkwaliteit Chesterfield bank.

Voor wie écht goede Chesterfield vintage meubelen zoekt

Veel nieuwe vintage Chesterfield meubelen zien er op het oog best mooi uit, maar in de basis is er enorm op de materialen is bezuinigd. Het resultaat is een meubel wat zeer snel een slecht zitcomfort zal vertonen. Bij Mister Chesterfield worden oude Chesterfields in hun oude glorie hersteld en kan iedereen genieten van het echte gevoel en de prachtige uitstraling van deze geweldige klassieker.

Al drie generaties ervaring met de vintage Chesterfield

Bij Mister Chesterfield vindt u veel gebruikte en vakkundig herstelde Chesterfield banken van soms wel meer dan 50 jaar oud. Deze meubelen hebben een prachtige uitstraling en zijn heerlijk comfortabel. Deze verkeren in topconditie, deze zijn grondig eerst schoongemaakt en gerestaureerd. Na een renovatie is de meubelen weer goed voor jaren van plezier. Aan alles merkt u dat al sinds 1945 de liefde voor en de kennis van het restaureren. Het stofferen en bewerken van deze fraaie banken van vader op zoon wordt doorgegeven. Op onze over Mister Chesterfield pagina kunt u meer over onze geschiedenis lezen.

Ervaar zelf hoe goed Chesterfield meubelen zitten

Op de website vindt u een goed overzicht van het enorme aanbod van Mister Chesterfield. Hier kunt u zich tevens oriënteren op de prijs. Ervaren kunt u in onze showroom aan de Venestraat 27 in Leidschendam. Daar geven we u  graag advies over de kleur en de afwerkingsmogelijkheden. Kijk voor onze openingstijden en de snelste route naar Mister Chesterfield op onze contact-route pagina.

Al onze nieuwe Chesterfields zijn in deze stijl leverbaar, daarnaast echte gerestaureerde Chesterfields en zeer oude Chesterfields van 50 jaar en ouder