Mister Chesterfield Den haag is de beste optie voor echte meubels

Voor een echte Chesterfield Den haag moet u natuurlijk in de winkel van Mister Chesterfield zijn. Wij zijn al drie generaties intensief bezig met dit product. Op een steenworp afstand vindt u onze royale winkel met een ruim aanbod van echte fraaie vintage en moderne Chesterfield meubelen.  Deze zijn stuk voor stuk in Groot- Brittannië vervaardigd. Niet alleen onze nieuwe Chesterfields maar ook onze  gerestaureerde, tweedehands, collectie komt dan ook inclusief een verklaring van Engelse makelij. De ervaring in de renovatie is verwerkt in de nieuwe uitvoeringen, daarom is uw nieuwe Chesterfield bank of stoel prettig en comfortabel.

Ons aanbod

Origineel Chesterfield bankstel Den haag komen volgens ons natuurlijk uit Engeland

Veel Chesterfield meubelen komen vandaag de dag onder de noemer origineel op de markt. Het gebruik van het woord origineel is aantrekkelijk omdat veel mensen denken dat het dan wel goed zit met de kwaliteit van het Chesterfield bankstel, Den haag. Daarom moet net als de rest van Nederland even verder kijken dan hun neus lang is. Op onze over Chesterfields pagina kunt u bijvoorbeeld ook lezen hoe u een goedkope imitatie kunt herkennen. In de basis is er zeer veel verschil in de diverse aanbieders al probeert men wijs te maken dat alleen de prijs lager wat is. Iedereen heeft namelijk een eigen product of Chesterfield label en kwaliteit. Voor Mister Chesterfield komt een origineel Chesterfield bankstel nog steeds uit Engeland en niet uit Azië, Polen of Tsjechië. Komt u de meubels in het echt vergelijken en de keuze is een stuk makkelijker. Meer over Chesterfields leest u via de link; Over Chesterfields

Op slecht 10 minuten rijden van Den Haag vindt u Mister Chesterfield

Bij Mister Chesterfield vindt u op slechts 10 minuten vanaf het centrum van Den Haag veel Nieuwe en gebruikte, vakkundig herstelde Chesterfield meubelen van soms wel meer dan 50 jaar oud.  De Tweedehands Chesterfields zijn na een grondige renovatie weer goed voor jaren van plezier. Op onze over Mister Chesterfield pagina kunt u meer over onze geschiedenis lezen.

Ervaar zelf waarom Mister Chesterfield zijn meubelen stuk voor stuk uniek zijn

Op de website vindt u een goed overzicht van het enorme aanbod van Mister Chesterfield. Hier kunt u zich tevens oriënteren op de prijs. Ervaren kunt u in onze showroom aan de Venestraat 27 in Leidschendam. Daar geven we u  graag advies over de kleur en de afwerkingsmogelijkheden. Kijk voor onze openingstijden en de snelste route naar Mister Chesterfield op onze contact-route pagina.

Al onze nieuwe Chesterfields zijn in deze stijl leverbaar, daarnaast echte gerestaureerde Chesterfields en zeer oude Chesterfields van 50 jaar en ouder

chesterfield_origineel_den_haag