Een Chesterfield korting met korting

Van welke Chesterfield korting word u enthousiast?

Op een Chesterfield korting krijgen is altijd welkom. Wij maken u hiermee enthousiast omdat het best in totaal een aardige uitgave kan zijn. Er zijn verschillende vormen die we graag even aan u voorleggen. Het product, de materialen, levering en garanties zijn uiteraard geheel identiek alleen voor minder geld. Toch is de hoogte van reductie afhankelijk van de hoeveelheid die u koopt en start eigenlijk bij de afname van meerdere items. Mocht u vragen hebben vernemen we dit graag.

Korting per zitplaats op een Chesterfield

De korting per zitplaats kan een fijne lagere prijs tot gevolg hebben. Vergeet niet dat een korting vaak de motivatie moet zijn om u over de streep te trekken. U kunt ons aangeven welke soort van vermindering u het liefste op het eindbedrag heeft. Per zitplaats is daar één van.

Reductie bij de aankoop van meerdere Chesterfields

Als u meerdere Chesterfields bij ons koopt bieden wij een reductie prettige aan. Het is voor ons een eenmalige bestelling die we moeten verwerken en bezorgen en daar zit een marge van korting in. Soms kiest de klant een wat duurdere leersoort uit die dan uiteindelijk als korting op de Chesterfield zal worden weggestreept.