Het Chesterfield bankstel

Denken veel mensen vaak aan een Chesterfield bankstel, dan is de opmerking, ze zitten niet zo lekker meestal de eerste reactie. Het is lastig om uit te leggen dat onze banken en stoelen zijn naast mooi om te zien ook nog eens heel comfortabel zijn om in te zitten of natuurlijk liggen. Achter een bankstel van Mister Chesterfield zit meer dan alleen maar een naamplaatje . Wij hebben een niet alledaagse winkel met originele Chesterfield banken, waaronder nieuw, gerestaureerd en nieuw in een vintage, oude stijl. Wilt u uw eigen Chesterfield ontwerp laten realiseren?Wij staan u graag bij.

Met een Chesterfield bankstel haalt u een stukje Engeland in huis

Onze Chesterfield komen uit Engeland. Het maatwerk biedt namelijk meubels die geheel aan uw wensen kunnen voldoen. Goed, is gezond zitten, daarom zorgen deze bankstellen voor iedere dag comfort. Deze veelgebruikte meubelstukken zijn een fraaie aanwinst in huis. Komt u onze meubelen eens proberen, en ervaar de reden om voor Mister Chesterfield te kiezen.

Het Chesterfield bankstel is al vele jaren populair onder oud en jong

Voor veel mensen is het Chesterfield bankstel nog steeds een wens om te kopen. De Chesterfield is in zoveel varianten leverbaar, dat er altijd wel een uitvoering in uw smaak leverbaar is.

Bekijk hier ons aanbod