Een Chesterfield bankstel is wel degelijk comfortabel

Bij een Chesterfield bankstel is een (te) veel gehoorde klacht; ze zijn mooi om te zien maar zitten helaas niet zo lekker. Het is helaas een vooroordeel wat we aan de slechte producenten te danken hebben. Bij uw oriëntatie zal u dit waarschijnlijk ook wel in de realiteit kunnen ervaren. Dat onze banken en stoelen heel comfortabel zitten en liggen is geen toeval. U koopt hier namelijk 3 generaties know how. Sinds 1945 zijn wij thuis in de ze materialen en hun toepassingen. Achter een bankstel van Mister Chesterfield zit dus meer dan alleen maar een naamplaatje. Wij hebben een niet alledaagse winkel met originele Chesterfield banken, waaronder nieuw, gerestaureerd en nieuw in een vintage, oude stijl. Wilt u uw eigen Chesterfield ontwerp laten realiseren? Wij staan u graag bij.

Met een Chesterfield zitbank haalt u een stukje Engeland in huis

Onze Chesterfield komen uit Engeland. Het maatwerk biedt meubels die geheel aan uw wensen kunnen voldoen. Goed, is gezond zitten, daarom zorgen deze zitbanken voor iedere dag comfort. Deze meestal veelgebruikte meubelstukken zijn een fraaie aanwinst in huis. Komt u onze meubelen eens proberen, en ervaar de reden om voor Mister Chesterfield te kiezen.

Het Chesterfield model is al vele jaren populair onder oud en jong

Voor veel mensen is het Chesterfield model nog steeds een wens om te kopen. Gezien de lage stand van het Engelse pond zijn deze meubels juist nu erg betaalbaar. De Chesterfield is in zoveel varianten leverbaar, dat er altijd wel een uitvoering in uw smaak leverbaar is. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk hier ons aanbod