Een Chesterfield wordt standaard geleverd als maatwerk in ieder gewenst model

Volgens Mister Chesterfield is maatwerk bij deze meubels een pré. Dit is prettig omdat het meubel altijd exact in de ruimte zal passen. Dit maatwerk is geheel naar uw wensen en zeer veelzijdig of het nu om gecapitonneerde (geknoopte) of gladde stoffering gaat. Wij leggen de lat inderdaad hoog, maar Intensief gebruik eist wel wat meer dan alleen een leuke buitenkant. Wij zijn er steeds meer van overtuigd dat wij u qua materiaalkeuze als comfort inmiddels de beste uitvoeringen bieden. Op onze over Chesterfields pagina kunt u meer lezen over de prijs / kwaliteit. Het verbaast een hoop mensen dat hoe veelzijdig het aanbod van onze Chesterfield collectie is en dat u tegen reguliere prijzen en vanaf het frame uw eigen Chesterfield kunt samenstellen.

Dat maatwerk een stuk duurder is blijkt in de praktijk reuze mee te vallen.

Meestal is een product wat op maat geleverd wordt ook een stuk duurder. Een Mister Chesterfield koop je meestal voor een langere tijd en daarom is het goed om wat kritischer te zijn. Omdat veel van onze aanpassingen part of the deal zijn is het bedrag onder aan de streep helemaal niet veel duurder dan het standaard product. Wij kunnen aanpassingen qua model of afmetingen betaalbaar en prima op tijd realiseren. Wij hebben een indrukwekkend klantenbestand van zowel restaurants, hotels en openbare gelegenheden en bieden gebruiksvriendelijke, fraaie toepassingen en zullen u gegarandeerd verbazen met een creatieve touch. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Diner banken – muurbanken op maat

Chesterfield-crusio-bergen-op-zoom
Crusio ijssalon Bergen op zoom. Deze diner-bank-muurbank is uitgevoerd met een geïntegreerde verwarming. Wij leveren ieder model en afmeting geheel naar uw ontwerp of idee.

Extra large banken in iedere afmeting

Extra large, dus extra grote Chesterfields zijn tot 400mtr. uit één deel leverbaar, voor een grotere afmeting bestaat deze uit twee of meerdere delen die fraai aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Deze lengtes zijn te realiseren voor al onze modellen.