Mister Chesterfield

Mister Chesterfields

Showroom See & Buy |

Een showroom met veel opties

Naast onze voorraad nieuw en 2e hands zijn ook veel van onze showroom modellen te koop. Bij het samenstellen van een nieuwe Chesterfield zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Variatie & opties

De Chesterfield in onze showroom zijn specifiek samengesteld in smaakvolle combinaties qua afmetingen, comfort, leder, spijkers en poten. Er zit altijd wel iets voor u bij.

Altijd een prettige ervaring

Ondanks ons enthousiasme is een bezoek altijd vrijblijvend en informatief. Het maakt daarbij geen verschil of dit tijdens onze openingstijden of op afspraak is. Welkom!

chesterfield shop near the hague

Prijs | kwaliteit

De meeste mensen weten niet beter dat een originele Engelse Chesterfield ontzettend duur is maar vergeten dan het Engelse pond is nu een héél stuk minder waard is dan 30 jaar geleden. Omdat we heel bewust onze transporten plannen en ondernemen kunnen wij prijzen hanteren die conform de Engelse markt is. Met onze 100% beukenhouten frames zijn wij op dit moment uniek onder de aanbieders omdat het aan de binnenzijde lastig vergelijk is. De stalen vering en vullingen zijn van prima kwaliteit om decennialang mee te gaan. Voor wie wat verder leest dan de kreet “wij leveren de beste Chesterfields”  zijn wij een prima optie om een goede maar toch betaalbare Chesterfield te kopen. 

Abonneer op onze nieuwsbrief

Subscription Form

Mister Chesterfield
Venestraat 27
2266AW
Leidschendam – Nederland
+31(0)70-3950766
Info@misterchesterfield.nl