Mister Chesterfield

FAQ

Chesterfield restauratie herstel renovatie reparatie |

Voor het stijlvol vervangen of renoveren van uw Chesterfield zitkussens

Het vervangen van zitkussens is een mooie manier om uw bestaande Chesterfield er weer fraai bij te zetten. Op onze site kunt u meerdere voorbeelden zien van hoe fraai het eindresultaat kan zijn. Dit gebeurt met alle aandacht voor de sfeer en authenticiteit van de huidige sfeer. Ook voor het verbeteren van het zitcomfort hebben wij in veel gevallen een prima oplossing. Wij denken, vanuit onze decennialange) ervaring graag met u mee.

 

 

Authentiek gerestaureerd

Een Chesterfield herstel, restauratie, renovatie of restauratie is meestal een goede investering. Dit natuurlijk wanneer het grootste gedeelte van de Chesterfield nog in goede staat is en u nog steeds niet op het meubel uitgekeken bent. Omdat er veel verschillende kwaliteiten en uitvoeringen op de markt zijn, is een reparatie nooit hetzelfde. Iedere leverancier gebruikt namelijk een andere materialen als frames, vulling en vering.

Kleurverschil

Naast het vernieuwen is het in de juiste sfeer en kleur brengen van het leer helemaal ons ding. Sinds 1945 hebben wij hiermee erg veel ervaring hebben opgedaan. Bij de onderstaande foto's kunt u hier wat voorbeelden zien. De meest slijt-gevoelige delen van een zijn vaak prima te herstellen en de basis is vaak prima om nog vele jaren plezier van te hebben. Na een vakkundig herstel of restauratie is de Chesterfield weer mooi en daarnaast zelfs vaak comfortabeler door het aanpassen van b.v. de vullingen. Het doel is de uitstraling die het meubel door de jaren heeft gekregen zoveel als mogelijk te koesteren.

Bel voor herstel met +31 (0)70-3950766

Voor herstel kunt u het beste even met ons bellen omdat de prijzen afhankelijk zijn van veel details.

Herstel losse kussens

Na het vernieuwen bewerken we het leder geheel in passende sfeer.

Vervangen

Het bijwerken of vervangen betreffende een gedeelte van uw Chesterfield is mogelijk. Dit herstel hoeft net als bij het kussen-herstel nagenoeg niet te zien zijn. De structuur en kleur van het leer zal geheel een match vormen met de rest van het meubel. Een dergelijke reparatie gebeurt vrijwel niet op locatie. Gedeeltes die vervangen worden zijn bijvoorbeeld een voorzijde – kop – of vlak van een arm of rug

Vintage-detail-chesterfield-bank-brons-bronze-bruin-gold-3-zitkussens-20221212-101149.jpg
Vintage-detail-rug-chesterfield-bank-brons-bronze-bruin-gold-3-zitkussens-20221212-101135.jpg

Vervangen

Vervangen van voeringstof

Het vervangen van onder ook wel voeringstof is mogelijk. Deze kan door de jaren heen verteerd of dusdanig vuil geworden zijn dat dit nog maar de enige oplossing is. Is de stof nog wel sterk maar aan de randen losgescheurd, dan is een slappe of slechte ondervering meestal de oorzaak. Deze werkzaamheden zijn intensief omdat er rondom het meubel veel losgemaakt moet worden om dit te vervangen. Kosten zijn afhankelijk van het type Chesterfield en het formaat. Globaal moet u rekenen op +- € 165,- ex btw per zitplaats. In combinatie met eventuele andere aanpassingen zal dit bedrag gereduceerd worden.

Vervangen

Vering aanpassen | vervangen

De vering in uw meubel kan slap worden of breken. Er worden meerdere soorten veringen toegepast. Deze werkzaamheden zijn intensief omdat er rondom het meubel veel losgemaakt moet worden om dit te vervangen. Kosten zijn afhankelijk van het type Chesterfield, formaat en soort vering die er in uw Chesterfield verwerkt is. Globaal moet u rekenen op +- € 135,- ex btw per zitplaats. In combinatie met eventueele andere aanpassingen zal dit bedrag gereduceerd worden

Chesterfield voering schoonmaken met stoom

Mister Chesterfield’s aanbod gerestaureerde aanverwante meubelen

NR. 0951 Victoriaanse fauteuil antique Gerestaureerd
NR. 0952 Voetenbank antique geheel Gerestaureerd
NR. 0954 fauteuil in stof antique geheel Gerestaureerd
NR. 0956 fauteuil in linnen beige geheel Gerestaureerd
NR. 0955 fauteuil in linnen beige geheel Gerestaureerd
NR. 0959 fauteuil in linnen beige geheel Gerestaureerd
NR. 0959 fauteuil in linnen beige geheel Gerestaureerd
NR. 0959 fauteuil in linnen beige geheel Gerestaureerd
NR. 0953 fauteuil in stof antique geheel Gerestaureerd
NR. 0953 fauteuil in stof antique geheel Gerestaureerd
NR. 0953 fauteuil in stof antique geheel Gerestaureerd
NR. 0950 Queen Anne wing-chair in blauw Gerestaureerd
NR. 0950 Queen Anne wing-chair in blauw Gerestaureerd
NR. 0950 Queen Anne wing-chair in blauw Gerestaureerd
NR. 0989 Jaren 30 fauteuil in cognac caramel gerestaureerd Direct leverbaar
NR. 0969 Twee Gotisch Romaanse stoelen in damast Gerestaureerd
NR. 0979 Twee Chippendale stoelen in beige stof Gerestaureerd

Abonneer op onze nieuwsbrief

Subscription Form

Getoonde online prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.