De Prijzen bij Mister Chesterfield

De prijzen kunt u bij iedere Chesterfield op onze site vinden of selecteren. Bij afname van meerdere items bieden wij u een prettige korting. De globale vanaf-bedragen zijn zoals hieronder aangegeven.

Tweedehands zoals ingeruild:
1 zit € 475,- | 2 zits € 750,- | 3 zit € 900,-   | 4 zit € 1100,-

Gerestaureerd in perfecte staat:
1 zit € 850,- | 2 zits € 975,- | 3 zit € 1500,- | 4 zit € 1850,-

Nieuw uit voorraad:
1 zit € 1549,-|2 zits € 2100,-|3 zit € 2449,- | 4 zit € 3200,-

Nieuw op maat geleverd
1 zit € 1749,-|2 zits € 2149,-|3 zit € 2749,- | 4 zit € 3449,-

Kan het goedkoper?

ALTIJD! Het is vandaag de dag altijd mogelijk om goedkoper te produceren. De levensduur en het comfort op langere tijd zal bepalen of het een goede aankoop was of niet. Wij zijn zeker niet de goedkoopste. De toegepaste materialen worden door ons keurig op de order beschreven. Zoals de houtsoort voor het frame en het type vering.

Betalen voor het circus eromheen

Een enorme showroom met een paar snelle verkopers maakt het product zelf natuurlijk niet beter. Een stukje beleving mag best wat kosten, maar in het dagelijks gebruik heeft u meer plezier van de juiste uitvoering.

Onze Chesterfield prijzen zijn realistisch

Omdat wij uw keuze nog niet weten, moeten wij natuurlijk ergens beginnen. De uitvoeringen waarbij u de prijzen ziet zijn uitgevoerd in het overbekende leder uit de Antique. Deze rub-off leersoorten worden ook wel Chesterfield leder genoemd, dit omdat het deze meubels deze uitstraling heeft gegeven. Mocht u op zoek zijn naar een uitvoering in meubelstof, dan kunt u zich ook aan deze prijzen vasthouden. Onze prijzen zijn zeer realistisch. Bij onze nieuwe Chesterfields kunt u suggesties van een formaat selecteren met een vanaf-prijs. Dit komt omdat sommige leersoorten een geringe toeslag hebben. In de praktijk wordt dit wel vaak als een korting of gedeeltelijke korting weggestreept.

Maatwerk is niet veel duurder dan standaard

Omdat wij weten hoe lang deze meubels mee kunnen gaan hebben wij ook interesse in de toepassing en manier van uw gebruik. Naast een zit-diepte, hoogte en algehele houding is de afwerking een belangrijke factor. Omdat wij vinden dat het meubel bij u moet passen leveren wij al zolang als ons label bestaat maatwerk. Dat wij inmiddels wel alle varianten een keer geleverd hebben maakt dat een stuk makkelijker en goedkoper. Hierdoor zijn globaal al alle verschillende mallen aanwezig. Waarom zou u een standaard bank, bankstel of fauteuil kopen als u tegen onze prijzen een ultieme uitvoering kunt bestellen? Op ons label en kwaliteit pagina kunt meer lezen over onze materialen. Op onze  leder en meubelstoffen pagina kunt u alles over de afwerking van uw Chesterfield lezen. Mocht u vragen of toelichting nodig hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Kwaliteit op waarde schatten?

Wij weten maar al te goed dat niet iedereen het kopen van een Chesterfield tot een studie maakt. Gevoelsmatig is een hogere prijs soms de afweging om een betere kwaliteit te kopen. Ik geef liever iets meer uit voor een mooie kwaliteit… Wij kunnen u uit de droom helpen; De duurdere kwaliteit heeft niet altijd de beste materialen aan de binnenzijde. Omdat wij sinds 1945 deze meubels renoveren kunnen wij u vrij simpel uitleggen wat het huidige aanbod is. Neem even de tijd om onze over Chesterfields pagina te lezen.