De Prijzen bij Mister Chesterfield

Realistische prijzen kunt u onze site bij iedere Chesterfield vinden of selecteren. Bij afname van meerdere items bieden wij u tevens een prettige korting. Wat onze producten kort door de bocht kosten staat hieronder aangeven. Dit globale vanaf-prijzen. Als u wilt inschatten hoe hoog deze bedragen zijn ten opzichte van onze uitvoeringen moet u wellicht even dit lezen.

HET KAN ALTIJD GOEDKOPER

Goedkoper laten produceren is altijd een keuze. De levensduur en comfort bepalen uiteindelijk of het te duur was. Omdat onze materialen specifiek uitgekozen zijn staan deze ook keurig op de orderbon of factuur beschreven. Zoals ook de houtsoort voor het frame en het type vering. Wij willen u een Chesterfield waardig product leveren en niets anders.

TE GOEDKOOP

Wij weten dat niet iedereen het kopen van een Chesterfield tot een studie maakt. Gevoelsmatig word zo ook een hogere prijs ingezet om een betere kwaliteit te suggereren. Men geeft liever iets meer uit voor een mooie kwaliteit toch?? Wij weten als herstellers dat zelfs de duurdere meubels niet vanzelfsprekend betere materialen aan de binnenzijde heeft. De buitenkant moet er natuurlijk wel zo goed als mogelijk uit blijven zien als je goedkoper wil produceren. Neem daarom ook even de tijd om onze over Chesterfields pagina te lezen.

Betalen voor het circus eromheen

Een enorme showroom met een paar snelle verkopers maakt het product op zichzelf natuurlijk niet beter. Een stukje beleving mag best wat kosten, maar in het dagelijks gebruik heeft u meer aan de juiste uitvoering.

Onze Chesterfield prijzen zijn realistisch

Omdat wij uw keuze nog niet weten, moeten wij natuurlijk ergens beginnen. De uitvoeringen waarbij u de prijzen ziet zijn uitgevoerd in het overbekende leder uit de Antique. Deze rub-off leersoorten worden ook wel Chesterfield leder genoemd, dit omdat het deze meubels deze uitstraling heeft gegeven. Mocht u op zoek zijn naar een uitvoering in meubelstof, dan kunt u zich ook aan deze prijzen vasthouden. Onze prijzen zijn zeer realistisch. Bij onze nieuwe Chesterfields kunt u suggesties van een formaat selecteren met een vanaf-prijs. Dit komt omdat sommige leersoorten een geringe toeslag hebben.

Maatwerk is niet veel duurder dan standaard

Omdat wij weten hoe lang deze meubels mee kunnen gaan hebben wij ook interesse in de toepassing en manier van uw gebruik. Naast een zit-diepte, hoogte en algehele houding is de afwerking een belangrijke factor. Omdat wij vinden dat het meubel bij u moet passen leveren wij al zolang als ons label bestaat maatwerk. Dat wij inmiddels wel alle varianten een keer geleverd hebben maakt dat een stuk makkelijker en goedkoper. Hierdoor zijn globaal al alle verschillende mallen aanwezig. Waarom zou u een standaard bank, bankstel of fauteuil kopen als u tegen onze prijzen een ultieme uitvoering kunt bestellen? Op ons label en kwaliteit pagina kunt meer lezen over onze materialen. Op onze  leder en meubelstoffen pagina kunt u alles over de afwerking van uw Chesterfield lezen. Mocht u vragen of toelichting nodig hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ma t/m Za open op Afspraak