Chesterfield prijzen kort door de bocht

Dit zijn onze globale, gemiddelde Chesterfield prijzen.
De prijzen kunt u bij ieder item op onze site vinden of selecteren.
Bij afname van meerdere items bieden wij u ook nog een prima korting.

Tweedehands:  1 zit € 475,- | 2 zits € 750,- | 3 zit € 900,-   | 4 zit € 1100,-
Gerestaureerd: 1 zit € 850,- | 2 zits € 975,- | 3 zit € 1500,- | 4 zit € 1850,-
Nieuw:               1 zit € 1700,-|2 zits € 2300,- |3 zit € 2800,- | 4 zit € 3400,-

Chesterfields vergelijken op afmeting + prijs

Het is logisch dat u een indicatie wilt hebben wat een uitvoeringen kost. Maar bedenk wel;

  1. iedere aanbieder een geheel ander product verkoop
  2. afbeeldingen zijn niet altijd van het product wat u geleverd krijgt
  3. namen / teksten worden gekopieerd om het identiek te laten lijken
  4. zoekt u b.v. een drie-zits, deze kan wel variëren van 185cm tot 215cm
  5. bijna iedere leerlooier biedt zijn eigen kwaliteit van een type leder

Is Mister Chesterfield wel de goedkoopste?

Natuurlijk, het is vandaag de dag altijd mogelijk om goedkopere producten te laten maken. Een container uit India laten komen als het als origineel van eigen merk te adverteren is niet zo moeilijk. Maar wat is goedkoop? De levensduur en het comfort op langere tijd zal bepalen of het een dure aankoop was. Nee, wij zijn zeker niet de goedkoopste, en meubels leveren die alleen maar een illusie zijn, is ook niet ons ding. En onze klanten zoeken dit ook niet.

Betalen voor het product of het circus eromheen

Een enorme showroom met een paar snelle verkopers maakt uw product in de kern natuurlijk niet beter. Een stukje beleving mag best wat kosten maar in het dagelijks gebruik heeft u daar uiteindelijk helemaal niets meer aan.

De vanafprijzen zijn niet altijd onrealistisch

Omdat wij uw keuze nog niet weten, moeten wij natuurlijk ergens beginnen. De uitvoeringen waarbij u de prijzen ziet zijn uitgevoerd in het overbekende leder uit de Antique. Deze rub-off leersoorten worden ook wel Chesterfield leder genoemd, dit omdat het deze meubels deze uitstraling heeft gegeven. Mocht u op zoek zijn naar een uitvoering in meubelstof, dan kunt u zich ook aan deze prijzen vasthouden. Onze prijzen zijn zeer realistisch. Bij onze nieuwe Chesterfields kunt u suggesties van een formaat selecteren met een vanaf-prijs. Dit komt omdat sommige leersoorten een geringe toeslag hebben. In de praktijk wordt dit wel vaak als een korting of gedeeltelijke korting weggestreept.

Maatwerk is niet veel duurder als je vrijwel iedere uitvoering al geleverd hebt

Omdat wij weten hoe lang deze meubels mee kunnen gaan hebben wij ook interesse in de toepassing en manier van uw gebruik. Naast een zit-diepte, hoogte en algehele houding is de afwerking een belangrijke factor. Omdat wij vinden dat het meubel bij u moet passen leveren wij al zolang als ons label bestaat maatwerk. Dat wij inmiddels wel alle varianten een keer geleverd hebben maakt dat een stuk makkelijker en goedkoper. Hierdoor zijn globaal al alle verschillende mallen aanwezig. Waarom zou u een standaard bank, bankstel of fauteuil kopen als u tegen onze prijzen een ultieme uitvoering kunt bestellen? Op ons label en kwaliteit pagina kunt meer lezen over onze materialen. Op onze  leder en meubelstoffen pagina kunt u alles over de afwerking van uw Chesterfield lezen. Mocht u vragen of toelichting nodig hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Onze prijzen op waarde inschatten?

Wij weten maar al te goed dat niet iedereen het kopen van een Chesterfield tot een studie maakt.
Omdat wij sinds 1945 deze meubels renoveren kunnen wij vrij simpel uitleggen wat het huidige aanbod is.
Neem dan even de tijd om onze; over Chesterfields pagina te lezen.

Directe links: MeubelenMeubelsbankenChesterfield zitbank – bankstellen stoelen en fauteuils hoekbanken – sofassalonszetelshoeksalonsnieuw – maatwerk – tweedehandsgerestaureerde – opruiming-sale-outletChesterfield vintage –  Chesterfield stoel – Chesterfield bank over ChesterfieldsChesterfield onderhouden Chesterfield renovatie – Chesterfield inkoop – Chesterfield Imitatie Chesterfield winkel Chesterfield nieuw – Chesterfield gerestaureerd – Chesterfield herstel-restauratie – Chesterfield inruil – Chesterfield leder-meubelstoffen – leder en meubelstoffen – Chesterfield maatwerk – Chesterfield opruiming-sale-outlet – Contact-route