De Prijzen bij Mister Chesterfield

Realistische prijzen kunt u onze site bij iedere Chesterfield vinden of selecteren. Bij afname van meerdere items bieden wij u tevens een prettige korting waardoor mogelijke meerprijzen van bijvoorbeeld een duurdere leder-soort of aanpassing komt te vervallen. Wat onze producten (voor de liefhebbers) kort door de bocht kosten staan hieronder de globale vanaf-prijzen zijn zoals hieronder aangegeven. Als u wilt inschatten hoe hoog de bedragen zijn ten opzichte van onze meubels moet u wellicht even dit lezen.

Tweedehands aangeboden zoals ingeruild:
1 zit € 475,- | 2 zits € 750,- | 3 zit € 900,-   | 4 zit € 1100,-

Gerestaureerd in zeer goede staat:
1 zit € 850,- | 2 zits € 975,- | 3 zit € 1500,- | 4 zit € 1850,-

Nieuw uit voorraad:
1 zit € 1649,-|2 zits € 2200,-|3 zit € 2649,- | 4 zit € 3400,-

Nieuw op maat geleverd
1 zit € 1749,-|2 zits € 2349,-|3 zit € 2899,- | 4 zit € 3600,-

Het kan altijd goedkoper

Goedkoper produceren is een keuze. het is maar wat je wilt verkopen. Sommige mensen worden blij van een illusie te verkopen en sommige willen gewoon wat moois leveren. De levensduur en comfort bepalen uiteindelijk wel of het te duur was of niet. Omdat onze toegepaste materialen verantwoord zijn staan deze ook keurig op de orderbon of factuur beschreven. Zoals de houtsoort voor het frame en het type vering.

Kwaliteit op waarde schatten

Wij weten maar al te goed dat niet iedereen het kopen van een Chesterfield tot een studie maakt. Gevoelsmatig is een hogere prijs soms de afweging om een betere kwaliteit te kopen. Ik geef liever iets meer uit voor een mooie kwaliteit… Maar wij weten dat een duurdere kwaliteit niet altijd de beste materialen aan de binnenzijde heeft. Omdat wij sinds 1945 deze meubels renoveren kunt u dit gerust van ons aannemen. Neem gewoon even de tijd om onze over Chesterfields pagina te lezen.

Betalen voor het circus eromheen

Een enorme showroom met een paar snelle verkopers maakt het product op zichzelf natuurlijk niet beter. Een stukje beleving mag best wat kosten, maar in het dagelijks gebruik heeft u meer aan de juiste uitvoering.

Onze Chesterfield prijzen zijn realistisch

Omdat wij uw keuze nog niet weten, moeten wij natuurlijk ergens beginnen. De uitvoeringen waarbij u de prijzen ziet zijn uitgevoerd in het overbekende leder uit de Antique. Deze rub-off leersoorten worden ook wel Chesterfield leder genoemd, dit omdat het deze meubels deze uitstraling heeft gegeven. Mocht u op zoek zijn naar een uitvoering in meubelstof, dan kunt u zich ook aan deze prijzen vasthouden. Onze prijzen zijn zeer realistisch. Bij onze nieuwe Chesterfields kunt u suggesties van een formaat selecteren met een vanaf-prijs. Dit komt omdat sommige leersoorten een geringe toeslag hebben. In de praktijk wordt dit wel vaak als een korting of gedeeltelijke korting weggestreept.

Maatwerk is niet veel duurder dan standaard

Omdat wij weten hoe lang deze meubels mee kunnen gaan hebben wij ook interesse in de toepassing en manier van uw gebruik. Naast een zit-diepte, hoogte en algehele houding is de afwerking een belangrijke factor. Omdat wij vinden dat het meubel bij u moet passen leveren wij al zolang als ons label bestaat maatwerk. Dat wij inmiddels wel alle varianten een keer geleverd hebben maakt dat een stuk makkelijker en goedkoper. Hierdoor zijn globaal al alle verschillende mallen aanwezig. Waarom zou u een standaard bank, bankstel of fauteuil kopen als u tegen onze prijzen een ultieme uitvoering kunt bestellen? Op ons label en kwaliteit pagina kunt meer lezen over onze materialen. Op onze  leder en meubelstoffen pagina kunt u alles over de afwerking van uw Chesterfield lezen. Mocht u vragen of toelichting nodig hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.