Herstel, renovatie of restauratie van een Chesterfield is meestal een goede investering

Wanneer uw Chesterfield herstel, renovatie of restauratie nodig heeft, kunt u dit beter aan een specialist overlaten. Omdat er veel verschillende kwaliteiten en uitvoeringen op de markt zijn, is een herstel of reparatie nooit hetzelfde. Iedere leverancier gebruikt namelijk een andere materialen als frames, vulling en vering. De meest slijt-gevoelige delen van een Chesterfield zijn vaak prima te herstellen en de basis is vaak prima om nog vele jaren plezier van te hebben. Na een vakkundig herstel of restauratie is de Chesterfield weer mooi en zelfs vaak comfortabeler. Wij hebben hier al sinds 1945 ervaring mee. De uitstraling die het meubel door de jaren heeft gekregen is iets om bij een Chesterfield renovatie zoveel als mogelijk te koesteren. De gemiddeld is de wachttijd voor het herstellen van een Chesterfields is inmiddels opgelopen tot enkele maanden. U kunt ons natuurlijk wel altijd even bellen of het herstel überhaupt nog wel de moeite waard is, of dat u wellicht toe bent aan een alternatief.

PRIJZEN&INFORMATIE

Bekijk onze eindresultaten ook eens op: Gerestaureerde Chesterfields

Vervangen van uw Chesterfield zitkussens

Het vervangen van zitkussens is nog steeds een mooie manier om uw bestaande Chesterfield er weer fraai bij te zetten. Op onze site kunt u meerdere voorbeelden zien van hoe fraai dit oogt. Daarnaast kan Mister Chesterfield een oude Chesterfield voor u zodanig restaureren dat u er weer jarenlang plezier van heeft. Waarbij wij ook de binnenkant kunnen restaureren. Bovendien kunnen wij uw oude Chesterfield bank voor u renoveren, zodat deze er weer netjes uit ziet, maar toch de authenticiteit van een klassiek Chesterfield behoudt. Zit uw Chesterfield niet naar behoren, ook hiervoor hebben wij een oplossing. Wij kunnen uw bank zodanig aanpassen, zodat het zitcomfort aanzienlijk verbeterd en de uitstraling behouden blijft. Wij denken, vanuit onze jarenlange (decennialange!) ervaring en denken graag met u mee.

PRIJZEN&INFORMATIE

Chesterfield Kussens

kussen_herstel_chesterfields

Kussens herstel of vernieuwen

Wij kunnen uw kussens voor u herstellen of bijwerken in een mooie identieke sfeer. Om de juiste sfeer en structuur van het leer te bepalen is het prettig als er een origineel kussen voor handen is.
 Wij kunnen dit meestal binnen 4 tot 5 werkdagen voor u realiseren. Wij realiseren dit met nagenoeg geen verschil in sfeer en kleur. De voorzijde van het kussen heeft meestal die juiste sfeer en daarom koesteren wij dit. Als dit ook slecht is kunnen wij dit natuurlijk ook vervangen.Wij kunnen uw kussens voor u herstellen of bijwerken in een mooie identieke sfeer. Om de juiste sfeer en structuur van het leer te bepalen is het prettig als er een origineel kussen voor handen is.
 Wij kunnen dit meestal binnen 4 tot 5 werkdagen voor u realiseren. Wij realiseren dit met nagenoeg geen verschil in sfeer en kleur. U kunt de kussen op afspraak aanleveren of opsturen. U kunt indien voorradig voor in de herstelperiode tevens kussens in bruikleen krijgen. PRIJZEN&INFORMATIE

Deel bijwerken of vervangen

Het bijwerken of vervangen betreffende een gedeelte van uw Chesterfield is mogelijk. Dit herstel hoeft net als bij het kussen-herstel nagenoeg niet te zien zijn. De structuur en kleur van het leer zal geheel een match vormen met de rest van het meubel. Een dergelijke reparatie gebeurt vrijwel niet op locatie. Gedeeltes die vervangen worden zijn bijvoorbeeld een voorzijde – kop – of vlak van een arm of rug.

PRIJZEN&INFORMATIE

Vering aanpassen | vervangen

De vering in uw meubel kan slap worden of breken. Er worden meerdere soorten veringen toegepast. Deze werkzaamheden zijn intensief omdat er rondom het meubel veel losgemaakt moet worden om dit te vervangen. Kosten zijn afhankelijk van het type Chesterfield, formaat en soort vering die er in uw Chesterfield verwerkt is. Globaal moet u rekenen op +- € 135,- ex btw per zitplaats. In combinatie met eventueele andere aanpassingen zal dit bedrag gereduceerd worden.
 
 

Vervangen van voeringstof

Het vervangen van onder ook wel voeringstof is mogelijk. Deze kan door de jaren heen verteerd of dusdanig vuil geworden zijn dat dit nog maar de enige oplossing is. Is de stof nog wel sterk maar aan de randen losgescheurd, dan is een slappe of slechte ondervering meestal de oorzaak. Deze werkzaamheden zijn intensief omdat er rondom het meubel veel losgemaakt moet worden om dit te vervangen. Kosten zijn afhankelijk van het type Chesterfield en het formaat. Globaal moet u rekenen op +- € 165,- ex btw per zitplaats. In combinatie met eventueele andere aanpassingen zal dit bedrag gereduceerd worden.