FAQ Veel gestelde vragen aan Mister Chesterfield

Op deze FAQ pagina kunt u de meest gestelde vragen aan Mister Chesterfield vinden. Deze zijn gebaseerd op onze ervaring die wij met drie generaties hebben opgedaan.

FAQ Over Chesterfield algemeen afkomst en aanbod:

VRAAG: Wat is een originele Chesterfield?
ANTWOORD: Chesterfield is niet een vast merk uit één bepaalde fabriek zoals veel mensen denken. Vanwege het juridische aspect is een meubel als (oud) ontwerp onmogelijk als patent vast te leggen. Chesterfield is meer een publiekelijk origineel. Online krijgt u het aangeboden zoals u het wilt maar een mooie voor de hand liggende domeinnaam zegt nog niets het land waar het meubel is gemaakt of de kwaliteit. Lees voor u überhaupt iets koopt onze OVER CHESTERFIELDS pagina.

VRAAG: Verkoopt Mister Chesterfield (de publiekelijk bekende ) originele Engelse Chesterfields?
ANTWOORD: Mister Chesterfield is van mening dat we een zo origineel als mogelijke Chesterfield leveren. Samen met het comfort wat niet altijd zo best was, is dit de voornaamste reden waarom wij in 2006 een eigen label zijn gestart. Als herstellers van origine weten we hoe de meubels in deze stijl aangeboden worden. Wij kunnen gewoon transparant over onze producten zijn en verklaren daarom altijd zwart op wit het land waar de meubels vervaardigd zijn en alle toegepaste materialen die men niet van de buitenzijde kan zien. Net even sterkere frames, betere vering en vullingen zijn hier onderdeel van. Comfortabel zitten, ook op de langere termijn is belangrijk. Lees meer op de over ons pagina.

VRAAG: Waar laat Mister Chesterfield zijn meubels maken?
ANTWOORD: Wij zijn van mening dat een Chesterfield in Engeland vervaardigt moet worden. Er zijn er natuurlijk goedkopere landen te bedenken die de ondernemer meer marge zullen brengen. Wij vinden de authenticiteit zeer belangrijk en zijn blij dat we nog steeds alleen Engelse producten kunnen aanbieden.

FAQ Chesterfield prijs en of kwaliteit:

VRAAG: Zijn de meubels van Mister Chesterfield duur in verhouding met alternatieven uit b.v. Azië?
ANTWOORD: Wie een mooie kwaliteit koop weet dat deze zeer lang mee zal kunnen en wat is het verschil in prijs betrekkelijk. Let op; de meubels uit andere landen dan Groot-Brittanië zijn trouwens niet altijd goedkoper in prijs om een origineel of kwaliteit te suggereren. Vaak zijn er meerdere site’s van één leverancier te vinden om een bepaalde doelgroep aan te spreken. Linksom of rechtsom willen ze ook aan u verkopen.

VRAAG: Waar kan ik als leek op letten als ik een goede Chesterfield wil kopen?
ANTWOORD: Wij hebben voor de oriënterende koper op onze internet-site een over-Chesterfields pagina gemaakt met alle details rondom deze Chesterfield meubelen. Deze pagina kunt u HIER vinden. Op site’s van collega’s zal u wellicht soortgelijke informatie vinden om de kennis van zaken te onderbouwen. De aanbieder bezoeken en gedetailleerde informatie zwart op wit te vragen is zeer aan te bevelen.

FAQ Chesterfield oriëntatie:

VRAAG: Heeft Mister Chesterfield een showroom en is er voldoende aanwezig?
ANTWOORD: Jazeker, Mister Chesterfield heeft een showroom waar gemiddeld 100+ items staan. Achter de traditionele winkelgevel schuilt een diep winkelpand. Een persoonlijke winkel, zoals mensen dit ervaren. Veel van onze Chesterfield meubels kunt u hier dus bewonderen maar… Sommige exemplaren die op onze site te zien zijn staan in onze externe opslag. Als men specifieke interesse heeft in bepaalde item(s) dan vragen wij dit even vooraf te melden zodat wij het in de showroom kunnen zetten.

VRAAG: Wat voor kleuren of soorten leder/meubelstoffen kan ik kiezen op mijn Chesterfield?
ANTWOORD: Er is enorm veel keuze in soorten en kleuren leder of meubelstoffen. Voor leder adviseren wij vrijwel altijd een rundleder en voor bijvoorbeeld velvet, geweven of tweed stoffen leveren wij natuurlijk een zeer goede meubel-kwaliteit. De afwerking bepaalt voor een groot gedeelte de levensduur van uw Chesterfield. Advies is ook hier zeer belangrijk. Zie ook onze leder en meubelstof pagina

FAQ Chesterfield garantie:

VRAAG: Wat voor garantie kan ik van Mister Chesterfield verwachten?
ANTWOORD: 15 jaar garantie op onze massief beukenhouten frame’s + 5 jaar garantie op de basis-stoffering + 5 jaar op het leder –  indien onderhouden zoals voorgeschreven + 5 jaar op kussen+vullingen + 3 jaar op recliner en bureaustoel frames – pomp en scharnierende delen + 2 jaar garantie op meubelstoffen Daarnaast Extra CBW garantie: veilig aanbetalen en een onpartijdige klachtafhandeling. Na deze garantie periodes kunt u uw aankoop altijd nog tegen gereduceerd tarief door ons laten herstellen. Zie ook onze Ons label en kwaliteit pagina

FAQ Chesterfield bezorgkosten:

VRAAG: Wat zijn de bezorgkosten als ik een Chesterfield bank of stoel koop?
ANTWOORD: Dat is afhankelijk hoe u het meubel koopt: Nieuw op bestelling in de winkel; dan is de levering gratis tot wel 260KM vanaf onze locatie. Koopt u nieuw online uit voorraad, 2e hands> gerestaureerd of on-gerestaureerd inruil, dan betaald u slechts €0,60ct per KM. Ten alle tijden zullen we een aantrekkelijk voorstel of korting bieden op de leveringskosten.

FAQ Chesterfield onderhoud:

Vraag: Hoe moet ik mijn Chesterfield het beste onderhouden?
ANTWOORD:
Het onderhouden van uw Chesterfield hoeft niet heel moeilijk te zijn maar het is wel sterk afhankelijk van de soort leder die op het meubel is verwerkt. Als u het meubel mij ons gekocht heeft kunnen wij nakijken welke type leder u gekocht heeft. Op onze leder en meubelstoffen pagina kunt u de diverse afwerkingen en beschrijvingen bekijken. Zelf de meubelstoffen moeten op een gerichte manier gereinigd en eventueel beschermd worden.

Vraag: Hoe kan ik lichtere plekken bijkleuren op mijn Chesterfield meubel?
Antwoord: De lichtere plekken op bijvoorbeeld kussens, biezen en andere delen waar u tegenaan zit of aanraakt. zijn heel normaal bij een Chesterfield. De biezen en plooien die lichter van kleur worden is bij vrijwel iedere gebruikte variant te spotten. Het heeft niets met de geleverde kwaliteit van het leer te maken maar anders dan bij glad afgewerkte meubels hebben b.v. de plooien omdat deze zijn dubbelgevouwen meer tegendruk dan enkel leder en dat geeft een intensievere wrijving weer. Als u het meubel mij ons gekocht heeft kunnen wij nakijken welke type leder u gekocht heeft en of er bijkleuring überhaupt mogelijk is.

FAQ Chesterfield herstel:

VRAAG: Kan Mister Chesterfield schade of slijtage ook herstellen?
ANTWOORD: Wij repareren/herstellen Chesterfields al sinds 1945 in ons eigen atelier dus zijn inmiddels zeer ervaren met het oplossen van problemen en het herstel van schade aan een Chesterfield.

Directe links: Originele Chesterfields Meubelen – Chesterfield meubel Den Haag – Echte Chesterfield banken – Chesterfield België – Chesterfield bank – Chesterfield zitbank – Chesterfield bankstellen – Chesterfield stoelen – Chesterfield hoekbank – Chesterfield sofas – Chesterfield salons – Chesterfield zetels – Chesterfield hoeksalons – nieuwe Chesterfields op maat – Chesterfield meubelen Gouda – Chesterfield maatwerk – Chesterfield meubels Utrecht –  tweedehands Chesterfields – Chesterfield Amsterdam – gerestaureerde Chesterfields – Chesterfield Den Haag – Chesterfield korting – Chesterfield meubels Eindhoven – Vintage Chesterfield – Chesterfield stoel – Chesterfield bank – Chesterfield meubelen Den Haag – Over Chesterfields – Chesterfield meubels Rotterdam –  Chesterfield onderhouden – Chesterfield Nootdorp – Chesterfield renovatie –  Chesterfield Imitatie – Chesterfield winkel – Chesterfield nieuw – Chesterfield gerestaureerd – Chesterfield herstel-restauratie – Chesterfield inruil – Chesterfield leder-meubelstoffen – Chesterfield maatwerk – Nieuwe Chesterfields op voorraad – Contact-route