Mister Chesterfield

FAQ

Mister Chesterfield expert van
Chesterfield banken Chesterfield fauteuils Chesterfield stoelen Chesterfield zetels Chesterfield hoekbanken Chesterfield hoekzetels Chesterfield voetenbanken Chesterfield tafels Chesterfield hockers Chesterfield loungebanken

Originele Chesterfield meubelen

Originele Chesterfield meubelen

Originele Chesterfield meubelen zoals deze bekend zijn onder het grote publiek zijn naast mooi is goed zitten ook belangrijk. Deze zijn er in zoveel uitvoeringen en kwaliteiten.  Er is zoveel variatie dat u altijd de uitvoering naar uw zin kunt samenstellen. De veelzijdigheid van onze meubelen geeft de hedendaagse koper enorm veel mogelijkheden. Mooi, maar ook goed zitten.

Onze originele Chesterfield meubelen zijn ook super comfortabel

Ja, onze meubelen zijn echt een stuk comfortabeler. Online is er genoeg verleiding, maar eenmaal in onze showroom weet u het zeker. De meubels van Mister Chesterfield zijn écht mooi afgewerkt en comfortabel. De zit-diepte en zit-hoogte zijn bij onze nieuw geleverde meubels variërend. Niemand heeft bijna hetzelfde postuur en daarnaast ook andere manier van zitten. Wij hebben van al onze aanpassingen een versie in onze showroom staan. U kunt kijken welke aanpassing het juiste comfort biedt.

Wij zijn degelijke leveranciers van Chesterfield-meubelen

Er zijn er helaas nog maar een handje vol degelijke leveranciers in Nederland en België. Ik heb het hierbij niet over wie het mooiste verhaal of de meest originele domeinnaam heeft, maar over het soort meubelen die u geleverd krijgt. Ondanks dat de verleiding groot is, vertrouwen wij erop dat de consument best kan inschatten wat zij voorgeschoteld krijgen. Naast de afwerking, in bijvoorbeeld leder of meubelstof kan men de veringen en vulling voelen. Een slappe vering belooft over het algemeen al niet veel goeds voor de komende jaren. Singelband is over het algemeen een goedkopere en makkelijkere manier om te verwerken ten opzichte van een no-sag of patent-vering. Mocht u er behoefte aan hebben, op onze over Chesterfield pagina kunt u uzelf alvast wat wijzer lezen.

Aanbod van de mooiste Engelse Chesterfield meubels

Naast onze enorm veelzijdige nieuwe collectie bieden wij een indrukwekkende hoeveelheid aan echte Chesterfield meubels. Op onze winkel pagina kunt u een deel van ons sterk variërende aanbod bekijken

Chesterfield hoekbank past geweldig in de ruimte

De Chesterfield hoekbank, wat een geweldig meubel die ook nog eens precies in de ruime past vanwege het maatwerk. Stijlvol Engels maatwerk dus in veel uitvoeringen. Omdat ze er op zeer veel afmetingen en uitvoeringen leverbaar zijn past it in ieder interieur. U kunt de Chesterfield hoekbank samenstellen door eerst het model te kiezen en daarna afmetingen die u wilt of kunt plaatsen.

Dit meubelstuk kan geleverd worden met een haakse of ronde hoek-unit. Wij vertellen u natuurlijk graag meer over de hoekbank. Waarom de banken heerlijk zitten als je ze zelf kunt samenstellen. Het comfort is  enorm goed als er een beetje aandacht is voor de manier van gebruik en wat de wensen voor Leder of meubelstof zijn.

Wat kost een hoekbank aan welke prijs moet je denken

De prijs van een Chesterfield hoekbank afhankelijk van het model van de basis de soort leer of meubelstof. Meubels op maat passen beter altijd in uw interieur dan standaard. Prijzen zijn verschillend maar iedere Chesterfield is ook van andere materialen en ander zitcomfort. Iedere Chesterfield is dus anders.

Zie hier een voorbeeld met prijzen:

De Chesterfield hoekbank – corner sofa

Lees meer over Chesterfield prijzen.

Is een mooie Engelse Chesterfield hoekbank op maat duur?

In de praktijk betaald u bij ons net zo veel voor maatwerk als voor een standaard formaat. Wij vinden namelijk dat je de Echte Chesterfield banken helemaal moet kopen zoals die het beste bij je past. We kunnen rustig stellen dat ons maatwerk echt niet veel meer kost dan een standaard Chesterfield hoekbank die elders aangeboden wordt.

Bekijk hier onze winkel waar veel van onze modellen die tevens als Chesterfield hoekbank geleverd kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Echte Chesterfield Banken zijn mooi en comfortabel

Koop de Echte Chesterfield banken om veel redenen.

Natuurlijk zijn Echte Chesterfield banken van ons label fraai in het interieur maar je wilt ook wel lekker zitten. Na een lange dag werken wil niet het idee hebben dat je op een soort van plank moet relaxen.

Onze Echte Chesterfield banken zijn gemaakt van de beste materialen die deze meubels al vanaf de eerste dag van gebruik een geweldig zitcomfort geven. Al lijkt het aanbod online enorm, echte Engelse Chesterfields zijn toch maar op een paar adressen te koop. Het is niet allemaal goud wat er blinkt en daar kunt u beter voor de koop achter zien te komen.

Het kopen van Echte Chesterfield banken is online erg lastig.

Als je op zoek bent naar Echte Chesterfield banken kan dit online best lastig zijn. Dit omdat iedere winkel de beste kwaliteit suggereert en zijn best doen om u tot nieuwe klant te kronen. Omdat iedere Chesterfield bedrijf hun Chesterfields bouwen met andere materialen zijn ze ook erg verschillend in comfort en afwerking. Wij zijn van mening dat ons label en kwaliteit de echte Chesterfield banken produceert en wij hameren er dan ook stevig op door dat men ook wat verder kijkt dan alleen de mooie foto en prijs.

We leggen graag uit hoe je Echte Chesterfield banken kunt vergelijken. Het online kopen van Echte Chesterfield banken is dan een stuk makkelijker.

Hier moet je op letten:

Al onze echte Chesterfield banken worden vanaf het frame tot aan de afwerking gemaakt van eerlijke materialen die wij ook beschrijven op de offerte en facturen. Het is bij ons ook niet zo dat onze goedkopere Chesterfield modellen gemaakt zijn van goedkope materialen. Dat heeft meer met tijd en dus met arbeidsloon te maken. Voor ons is er maar één echte manier om deze meubels te bouwen en dat is voor onze de standaard. Daarom zijn onze meubels ook heerlijk om in te zitten of liggen. Of dit nou met of zonder gebruik van onze heerlijke Chesterfield sierkussens is.

Een bank of fauteuil moet toch ook lekker zitten om ervan te genieten

Wie op zoek is naar Engelse Chesterfield meubels met meer comfort is bij ons aan het juiste adres. Naast de aanschaf van een stoel, bank, hoekbankzetel of sofa kun je altijd als extra optie nog een bijpassende losse hocker box met opslagof voetenbank aanschaffen. Deze verlenging van het zitvlak maakt het relaxen in je nieuwe Chesterfield meubelen extra aantrekkelijk en zijn gemakkelijk verplaatsen waardoor dit in bijna iedere ruimte toe te passen is. Natuurlijk zijn ze ook prima te gebruiken als extra zitplek of opbergruimte. natuurlijk zitten de echte Chesterfield banken uit onze collectie ook prima zonder aanvulling van een hocker, ottoman of voetenbank.

Online aanbod is moeilijk te selecteren aan de hand van een foto en prijs

Echte Chesterfield banken kun je als leek prima selecteren aan de hand van onze online informatie. Er is bijna niemand die dezelfde zithouding heeft en daarom is goed advies heel belangrijk tijdens oriëntatie op nieuwe Chesterfield meubelen.

Vraag verder over het product en laat je niet overbluffen met een korting

Omdat deze meubels vaak intensief gebruikt worden is het echt aan te raden de betreffende Chesterfield winkel ook eens te vragen waar de echte Chesterfield banken gemaakt worden of wat voor materialen er gebruikt worden. Zijn het meubels die in Engeland geproduceerd zijn of is het een wellicht een Chesterfield imitatie die alleen maar een Engels vlaggetje heeft? Qua eeft het bijvoorbeeld een 100% beukenhouten frame of zitten er wellicht underlayment, spaanplaat of pdf gedeeltes in verwerkt? Vraag dit te verklaren zwart op wit zodat er altijd iets is om op terug te vallen.

Waar kun je op letten als je op zoek ben naar Echte Chesterfields?

Wanneer je zoekt naar goede Chesterfields kun je naast de vormgeving en prijzen ook kijken naar de gebruikte materialen. Aan de hand van een foto zijn echte Chesterfield banken voor een leek zeer lastig selecteren van de goedkopere nep-Chesterfields. Omdat informatie online staat is de aanbieder met de echte know-how moeilijk te onderscheiden van de kopieerders. Toch kunnen we wat handvaten bieden zonder verder te oordelen wat wij persoonlijk van het huidige aanbod vinden.

Chesterfield meubels worden aangeboden in veel verschillende kwaliteiten

Veel mensen denken dat er één fabriek is die Chesterfields bouwt maar dat is niet zo. Als Pietje morgen een winkel begint kan hij zijn Chesterfield adverteren als origineel maar dat is dan wel het origineel van Pietje zelf en niet het origineel zoals het grote publiek denkt dat het een vastgelegd patent is. Meer hierover is te lezen op onze over Chesterfield pagina. Lees dit en er zijn weinig valkuilen meer bij het oriënteren.

Een echte Chesterfield bank is altijd de beste keuze

Voor een echte Chesterfield bank, dan bent u bij bij ons aan het juiste adres. Deze zijn naast mooi om te zien ook nog eens heerlijk om in te zitten of liggen. Van het meubel heb je iedere dag plezier en dat is volgens ons de beste Chesterfield die u kunt kopen. Heerlijk zitten en relaxen doe je pas als je een uitvoering koopt die helemaal aan je wensen voldoet. Wij hebben een mooie winkel met originele Chesterfield banken, waaronder nieuw, gerestaureerd en nieuw in een vintage, oude stijl. Wilt u een unieke Chesterfield bank, dan kunnen wij ook een eigen ontwerp voor u realiseren. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Chesterfield banken zitten wel fantastisch

Onze Chesterfield banken zijn prachtig maatwerk uit Groot Brittanië. Het zijn vanwege het maatwerk namelijk meubels die geheel aan uw wensen en verwachtingen voldoen. Lekker comfortabel zitten in deze banken zorgt voor iedere dag plezier. Dit zijn toch vaak intensief gebruikte meubelstukken in huis. Komt u onze meubels eens bekijken en zelf ervaren waarom u nog steeds voor een Mister Chesterfield moet kiezen.

De originele Chesterfield is nog steeds populair en geliefd

Voor veel mensen zijn de Chesterfield banken nog steeds een must have in hun interieur. Omdat het in zo veel varianten verkrijgbaar is. Kan iedereen een meubel in stijl kiezen.

Chesterfield zitbank

U krijgt een uitstekende Chesterfield zitbank geleverd

De perfecte Chesterfield zitbank bestaat wel maar niet iedereen verkoopt ze, deze moeten natuurlijk ook passen bij je lifestyle. Daarom hebben wij al heel veel standaard modellen in onze collectie. Niet echt standaard omdat u hier nog ieder detail kunt aanpassen. Natuurlijk zoekt men een stijlvolle Chesterfield zitbank die goed bij het interieur past en daarnaast ook nog eens de beste materialen heeft en heerlijk zit. Met onze Chesterfield zitbanken is het bijna oneindig creëren, er zijn zoveel uitvoeringen en mogelijkheden is er altijd een bank die past. We hebben stoelen, bankenhoekbankentafels, voetenbanken enzovoort.

Bij Mister Chesterfield voert de kwaliteit en het comfort de boventoon. De Chesterfields die wij leveren zijn stuk voor stuk uniek van ontwerp. Dit zijn meubels die met alle zorg samengesteld zijn en nog steeds traditioneel in Groot-Brittannië worden gebouwd. Het is altijd mogelijk om goedkoper te bouwen maar om een Chesterfield waardige zitbank te bouwen moet je well degelijk goede materialen verwerken.

Het zijn Chesterfield zitbanken die perfect zitten

Wat ook je stijl is, een Chesterfield zitbank kun je niet in een hokje stoppen. Al is het een klassieke stijlicoon, er zijn dusdanig veel varianten op de markt dat het model van opa en oma allang niet meer het enige model is. Met de variatie die wij bieden is er altijd een uitvoering die bij uw stijl past. Met de afwerking in leer of stof in tal van uitvoeringen is het prettig samenstellen met of zonder knopen. Zowel in het klassieke retro, vintage of industriële interieur zijn de Chesterfields niet weg te denken. Wat veel mensen niet weten is dat het overgrote deel van onze kopers de combinatie maken in een modern interieur. Heel erg sfeervol. Ze zijn stoer of chique maar altijd tijdloos.

Een kwaliteit’s Chesterfield zitbank is voor lange tijd

Onze hoogwaardige kwaliteit zal decennialang meegaan omdat alles aan deze zitbanken geselecteerd is. De keuze van afwerking in leder of meubelstoffen zijn belangrijk voor de levensduur. Het onderhoud aan deze banken is makkelijk en er zijn genoeg reinigers en protectors op de markt om het een zorgeloze aankoop te maken. Een bank moet bij uw gezinssituatie of toepassing passen en daar houden wij zeker rekening mee.

Het overgrote deel van de verkochte Chesterfield zitbanken zijn in een degelijke kwaliteit rundleer. Bent u op zoek naar velvet of velour of de meer grof geweven meubelstoffen, dan hebben wij prima alternatieven.

Mister Chesterfield bankstel dus zeer comfortabel

Bij een Chesterfield bankstel is een veel gehoorde klacht dat het comfort niet geweldig is; ze zijn mooi om te zien maar zitten niet zo lekker. Naast dat mensen het idee hebben dat knopen minder comfort bieden dan een gladde vaste zitting, is dit een Chesterfield vooroordeel wat we helaas aan de slechte producenten te danken hebben.

Bij uw oriëntatie zal u dit waarschijnlijk ook wel in de realiteit kunnen ervaren. Dat onze banken en stoelen heel comfortabel zitten en liggen is geen toeval. U koopt hier namelijk 3 generaties know how. Sinds 1945 zijn wij thuis in de ze materialen en hun toepassingen. Achter een bankstel van Mister Chesterfield zit dus meer dan alleen maar een naamplaatje. Wij hebben een niet alledaagse winkel met originele Chesterfield banken, waaronder nieuw, gerestaureerd en nieuw in een vintage, oude stijl. Wilt u uw eigen Chesterfield ontwerp laten realiseren? Wij staan u graag bij.

Met een Chesterfield bankstel haalt u een stukje Engeland in huis

Onze Chesterfield komen uit Engeland. Het maatwerk biedt bankstellen aan die geheel aan uw wensen kunnen voldoen. Goed, is gezond zitten, daarom zorgen deze zitbanken voor iedere dag comfort. Deze meestal veelgebruikte meubelstukken zijn een fraaie aanwinst in huis. Komt u onze meubelen eens proberen, en ervaar de reden om voor Mister Chesterfield te kiezen.

Het Chesterfield model is al vele jaren populair onder oud en jong

Voor veel mensen is het Chesterfield model nog steeds een wens om te kopen. Gezien de lage stand van het Engelse pond zijn deze meubels juist nu erg betaalbaar. De Chesterfield is in zoveel varianten leverbaar, dat er altijd wel een uitvoering in uw smaak leverbaar is. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Chesterfield Stoel het beste aanbod

U krijgt een uitstekende Chesterfield zitbank geleverd

De perfecte Chesterfield zitbank bestaat wel maar niet iedereen verkoopt ze, deze moeten natuurlijk ook passen bij je lifestyle. Daarom hebben wij al heel veel standaard modellen in onze collectie. Niet echt standaard omdat u hier nog ieder detail kunt aanpassen. Natuurlijk zoekt men een stijlvolle Chesterfield zitbank die goed bij het interieur past en daarnaast ook nog eens de beste materialen heeft en heerlijk zit. Met onze Chesterfield zitbanken is het bijna oneindig creëren, er zijn zoveel uitvoeringen en mogelijkheden is er altijd een bank die past. We hebben stoelen, bankenhoekbankentafels, voetenbanken enzovoort.

Bij Mister Chesterfield voert de kwaliteit en het comfort de boventoon. De Chesterfields die wij leveren zijn stuk voor stuk uniek van ontwerp. Dit zijn meubels die met alle zorg samengesteld zijn en nog steeds traditioneel in Groot-Brittannië worden gebouwd. Het is altijd mogelijk om goedkoper te bouwen maar om een Chesterfield waardige zitbank te bouwen moet je well degelijk goede materialen verwerken.

Chesterfield stoelen en fauteuils zijn sfeermakers

Een Chesterfield stoel is er in vele uitvoeringen. Het sterke karakter van de Chesterfield kunt u ook al in de stoelen vinden. In de moderne en industriële inrichting is een geweldige sfeermaker. Chesterfields kunnen vooral met een contrasterende kleur een enorm verschil in beleving teweeg brengen. Misschien is het effect van een los item nog wel sterker dan het plaatsen van een complete combinatie. In onze winkel kunt u alvast een overzicht van ons aanbod bekijken.

De mix van fauteuils met banken maken de zithoek compleet

Het mixen van stoelen met en Chesterfield banken is natuurlijk algemeen toegepast in het interieur. Zelfs afwijkende modellen zoals oorfauteuils worden gecombineerd met de lage modellen. Sommige kopers mixen zelfs kleuren met elkaar om een niet te statig interieur te krijgen. Wij bieden u onder ons eigen label de meest comfortabele Chesterfield stoelen die u zal vinden in de markt. Kom onze uitvoeringen bekijken en uitproberen. Op onze contact pagina kunt u onze gegevens bekijken.

De mooiste zetels levert Mister Chesterfield bij u aan huis

Bent u op zoek naar een nieuwe Chesterfield salon? Kijk dan ook eens over de grens bij Mister Chesterfield. Het is minder ver dan u denkt. Onder ons eigen Chesterfield label bouwen wij de mooiste zetels op maat. Het ontwerp zal geheel aan uw vormgeving, wensen en afmetingen voldoen. We hebben een mooie collectie van modern tot tijdloos vintage en retro zetels, sofas en salons te koop. Van een klein of groot formaat zetel kunt u desgewenst een longchair geleverd krijgen. Misschien is de combinatie pas helemaal af met een hoeksalon maar dat is persoonlijk.

Vertel ons wat uw wensen zijn en wij creëren samen een mooi Chesterfield meubel wat precies in uw interieur past. Het ontwerp krijgt u geheel in kleur te zien. Het is een echte aanwinst voor uw interieur. Het zijn niet alleen mooie meubelen om naar te kijken, maar ook fijn om in te zitten. Onze collectie wordt uitsluitend in Engeland geproduceerd, de prijzen zijn voor onze maatwerk zetels vrijwel identiek aan bestaande modellen. Maar een Chesterfield koop je meestal niet voor een korte tijd dus kan men maar beter kieskeurig zijn.

Wij bezorgen uw zetels zonder extra kosten in België.  Laat u verrassen door onze veelzijdigheid, kijk eens rond in onze online Chesterfield winkel en heeft u vragen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op.

Chesterfield salon

Een salon is bij Mister Chesterfield echt helemaal naar uw ideeën gemaakt

In ons aanbod vindt u Salons, zetels, fauteuils en hoeksalons. Deze zijn geheel naar wens zelf samen te stellen of kant en klaar, direct uit voorraad leverbaar. De meeste direct leverbare salons zijn in geliefde afmetingen en kleuren. Wij zijn op Chesterfield gebied absoluut favoriet in Nederland en België. Omdat er weinig specialisten zijn in de echte Engelse Chesterfield zetels en salons komen veel zuiderburen naar onze showroom. Omdat wij vrijwel wekelijks in België leveren is de levertijd gering en de service optimaal.

De prijzen voor onze salons zijn echt prima te noemen. Deze komen overeen met de internet prijzen zoals deze in Groot-Brittannië worden aangeboden. Wij hebben het hier natuurlijk wel over een vergelijk met identieke kwaliteit en geen inferieure alternatieven. Daar kunt u in België ook al genoeg van vinden. Wij creëren de beste salons geheel naar uw wensen en bezorgen deze vaak ook nog zonder extra kosten in geheel België en daarbuiten. Laat u verrassen door onze veelzijdigheid, kijk eens rond in onze online Chesterfield winkelen heeft u vragen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

* Betaling bij levering; u betaald voor onze zitmeubelen 10% of 25% aan en het restant pas bij levering. * Gratis bezorging tot 260KM: bezorging  daarbuiten of op de eilanden tegen meerprijs .n.o.t.k.

Maak een afspraak

Afspraak formulier

Mister Chesterfield
Venestraat 27
2266AW
Leidschendam – Nederland
+31 (0)70-3950766
Info@misterchesterfield.nl