Chesterfield kwaliteit een optische illusie

Chesterfield een optische illusie

Is de Chesterfield kwaliteit wellicht een optische illusie?

Is de Chesterfield in veel gevallen wellicht een optische illusie? De kopers hebben werkelijk geen idee wat men is aan het vergelijken. Omdat wij regelmatig Chesterfields ontleden voor een herstel of reinigingsbeurt, worden wij regelmatig verrast met de verwerkte materialen. Zelfs bij de duurdere leveranciers in de markt is het zeer teleurstellend. Wij bieden traditiegetrouw mooie 100% massief beukenhouten frames. Dit omdat dit volgens onze ideeën zo hoort en een soliede basis is.

Op de getoonde afbeeldingen zal u echter goedkoop plaatmateriaal kunnen zien. Chesterfield een optische illusieDe structuur van plaatmateriaal is aan de zijkanten niet erg geschikt om goede verbindingen te maken. Daarnaast is tevens de rugkwaliteit vering en het nylon touw van de knopen zijn tevens slordig over de scherpe hoeken van het frame vastgezet. U kunt zelf wel bedenken hoe kwetsbaar dit is bij het bewegen van de stoffering. Op onze ons label en kwaliteit pagina  kunt u zien wat onze toegepaste materialen zijn. Voor ons is een eerlijk product altijd leuker om te leveren dan een illusie.

Een Chesterfield vergelijken is best lastig voor een leek. Op de onderstaande foto kunt u een uitvoering zien waar materialen als mdf – multiplex en underlayment zijn toegepast in plaats van beukenhout waar men wel mee adverteert. Ook de manier waarop de knopen zijn vastgezet en de soort vering is volgens ons niet ideaal. Dit meubel was alles behalve goedkoop in aanschaf.