Chesterfield Vooroordelen

Chesterfield vooroordelen

Onterechte Chesterfield vooroordelen

Er zijn net zoveel Chesterfield vooroordelen als uitvoeringen te vinden. Als iemand een slechte ervaring heeft gehad is het oordeel al snel klaar. Een vooroordeel op afstand ontkrachten is niet erg makkelijk en we moedigen daarom ook een bezoek van de kritische koper aa. Dat de uitvoeringen vooral het laatste decennia een slechte naam maakte had vooral te maken met de focus op marge. Dat het beter moest was wel zeker en mede daarom hebben wij in 2006 ook een eigen Chesterfield label opgezet. 

Geweldige uitvoeringen waar we enorm trots op zijn

Wij leveren dagelijks heerlijk zittende Chesterfields die op alle vlakken zijn aangepast. Pas bij een bezoek aan onze showroom blijken onze Chesterfield gewoon heel fijn te zitten. De hedendaagse moderne en vintage leder varianten maken het meubel zeker niet oubollig of te klassiek. Zelf de uitvoeringen met minder of zonder knopen blijken een succes. Hoe komt het anders dat vrijwel iedere bezoeker hier als tevreden koper de deur uit gaat?

De meest gehoorde Chesterfield vooroordelen

Vooroordeel 1: Het zit voor geen meter
Dit heeft echter zowel met de opbouw van het frame als met de vering en vulling te maken. De graden van de zithoek moet aansluiten bij uw postuur vandaar dat iedereen een andere ervaring heeft. Ieder mens is net zo uniek als de samenstelling van een Chesterfield. Het gecapitonneerde duwt weliswaar de vulling iets naar binnen maar de hardheid van de verwerkte vulling blijft vrijwel identiek. Het is tevens luchtiger om tegenaan te zitten dan een vlak stuk leder. De toegepaste vullingen in o.a. de armen en rug bepalen uiteindelijk het comfort en dit is niet afhankelijk van de knopen.

Vooroordeel 2: Ze zijn duur
De aankoop van een Chesterfield is best een redelijke uitgave maar niet iedereen staat erbij stil dat onze uitvoeringen decennialang mee kunnen gaan en daarnaast een aanzienlijke restwaarde hebben. In de meubelbranche zijn wij wellicht nog één van de weinige die er zo in staan, denk maar aan de degelijke meubelleveranciers en merken die de huidige markt niet konden overleven. Dit is volgens ons hoe je een Chesterfield moet leveren en anders niet en om dit te realiseren betalen wij tevens flink geld voor de materialen en het opbouwen van deze uitvoeringen. Ik kan verzekeren dat zelfs de allerduurste design meubels geen betere materialen toepassen dan wij in onze collectie doen. Eerlijk gezegd vinden wij het gemiddelde meubel op de meubelboulevard pas echt duur.

Vooroordeel 3: De Chesterfield is oubollig en klassiek
Het idee dat de Chesterfield alleen bij opa en oma in huis staan is echt de grootste onzin. Door de vele mogelijkheden in zowel vormgeving, afmeting en afwerking kan ieder té klassieke uitvoering een moderne hedendaagse twist krijgen. Denk aan b.v. antraciet spijkers, zwarte, wengé poten of misschien chromen of RVS geborstelde poten. De creaties liegen er niet om. Bijna ieder ontwerp is te realiseren omdat het bouwen van de frames en het bekleden van de rompen in één bedrijf gerealiseerd wordt. Daarnaast plaatsen wij merendeel van onze verkochte meubels zelfs in moderne interieurs. De Chesterfield is niet voor niets tijdloos en is met veel stijlen te combineren… bijna oneindig.

Korte metten met ieder Chesterfield vooroordeel

Bij een bezoek aan onze showroom maken onze uitvoeringen zelf korte metten met ieder vooroordeel die er maar de ronde doet. Het opzetten van een eigen label komt voort uit de liefde voor deze meubels. Onze collectie bewijst juist dat het comfort zeer goed is en dat onze aanpassingen succesvol zijn. Naast rug-patiënten krijgen wij veel mensen die het lounge/liggen zat zijn. Er bestaat ook nog een middenweg. En daarom bouwen wij op maat. De manier van uw gebruik en lichaamsbouw bepaalt uiteindelijk welke toepassingen het beste bij u past. En dat is niet het model wat het beste op de foto staat.

chesterfield witte engelse bank vooroordelen

Directe links: Originele Chesterfields Meubelen – Chesterfield meubel Den Haag – Echte Chesterfield banken – Chesterfield België – Chesterfield bankChesterfield zitbank– Chesterfield bankstellen – Chesterfield stoelenChesterfield hoekbank – Chesterfield sofasChesterfield salonsChesterfield zetelsChesterfield hoeksalonsnieuwe Chesterfields op maat – Chesterfield meubelen Gouda – Chesterfield maatwerk – Chesterfield meubels Utrecht –  tweedehands ChesterfieldsChesterfield Amsterdam– gerestaureerde ChesterfieldsChesterfield Den Haag – Chesterfield korting – Chesterfield meubels EindhovenVintage Chesterfield – Chesterfield stoelChesterfield bank Chesterfield meubelen Den Haag – Over ChesterfieldsChesterfield meubels Rotterdam –  Chesterfield onderhouden Chesterfield Nootdorp Chesterfield renovatie –  Chesterfield Imitatie Chesterfield winkel Chesterfield nieuw Chesterfield gerestaureerd Chesterfield herstel-restauratieChesterfield inruil – Chesterfield leder-meubelstoffenChesterfield maatwerkNieuwe Chesterfields op voorraad – Contact-route