De veelzijdige Chesterfield meubelen zijn net zo modern als u maar wilt

Heeft u de gedachte een moderne Chesterfield te kopen, die er niet alleen goed uitziet maar ook fantastisch zit en lang mooi blijft, dan bent u bij Mister Chesterfield aan het juiste adres. Hier kunt u deze namelijk geheel zelf samenstellen en in Groot- Brittannië laten vervaardigen. Dankzij ruim 70 jaar familie-ervaring met het herstellen van klassieke zitmeubels bent u bij Mister Chesterfield verzekerd van een topkwaliteit Chesterfield bank.

Moderne Chesterfield meubelen zijn in de kern traditioneel

Veel Chesterfield banken of stoelen zien er vandaag de dag aardig uit, maar waar door commerciële afwegingen enorm op de materialen is bezuinigd. Het resultaat is meubel wat zeer snel zitcomfort verliest en er niet meer fraai uitziet. Omdat wij Chesterfields herstellen weten wij als geen ander welke eigenschappen of toepassing bepaalde materialen hebben. Zo kun je selecteren wat ideaal op de langere termijn is.

Al sinds 1945 hebben wij ervaring met de vintage Chesterfield

Bij Mister Chesterfield vindt u veel gebruikte en vakkundig herstelde Chesterfield banken van soms wel meer dan 50 jaar oud. Alle aangeboden meubelen hebben een prachtige uitstraling, zitten heerlijk comfortabel, verkeren in topconditie en zijn met de grootste zorg schoongemaakt en gerestaureerd. Aan alles merkt u dat al sinds 1945 de liefde voor en de kennis van het restaureren, stofferen en bewerken van deze fraaie banken van vader op zoon wordt doorgegeven.

Ervaar zelf hoe goed Chesterfield meubelen zitten

Op de website vindt u een goed overzicht van het enorme aanbod van Mister Chesterfield en kunt u zich eenvoudig oriënteren op de prijs. Maar ervaren hoe goed deze échte Chesterfield zit, dat kunt u alleen in onze showroom aan de Venestraat 27 in Leidschendam doen. Daar leggen we u ook graag uit welke Chesterfield het beste bij uw persoonlijke stijl past en geven we advies over de kleur en de afwerkingsmogelijkheden. Kijk voor onze openingstijden en de snelste route naar Mister Chesterfield op onze contact-route pagina.

Al deze modellen zijn in deze stijl leverbaar

Ma t/m Za open op Afspraak