Welke Chesterfield kussens kopen om beter te zitten

Chesterfield kussens zijn persoonlijk en reageren op uw gedrag.

Het soort vulling in uw Chesterfield kussens is een keuze die zeer persoonlijk is. Deze is namelijk sterk bepalend voor het comfort. Bijna iedereen heeft ook een andere manier van zitten of liggen in de bank. Het is een keuze van van vulling in combinatie met soort vering in het meubel zelf. Omdat dit het meeste gewicht moet dragen is dit een onderdeel wat het meest zichtbaar op úw manier van gebruik reageert.Als men op een bepaalde hoek van een kussen extra druk uitoefent, door bijvoorbeeld uit gewoonte met een opgetrokken been te zitten dan zal dit ook aan de vulling én de hoes te zien zijn.

Hoe kun je langer plezier hebben van de Chesterfield kussens

Chesterfield bank-kussens die u onderling kunt verwisselen maken dat u dit effect kunt verdelen om zo een meer algemene sfeer in de kussens krijgen en dat is mooier.  Juist daarom leveren wij ook in veel van onze Chesterfield meubels uitwisselbare kussens. Daarnaast wil de één zo hard als mogelijk zitten en de ander lekker zacht. Kussens worden in gebruik altijd iets zachter, dus is het advies altijd iets steviger te kopen dan uw voorkeur.

Chesterfield kussens vervangen loont altijd de moeite

Als u uw Chesterfield kussens wilt vervangen bent u bij Mister Chesterfield op het juiste adres. Het loont zeker de moeite! Uw bestaande kussens kunnen wij geheel naar wens aanpassen, repareren of vervangen. Het vervangen van een zitvlak is een klus die wij dagelijks uitvoeren. De prijs van het repareren is meestal lager dan vernieuwen. Deze delen van het zitkussen zijn de meest intens gebruikte delen van de bank of stoel en zullen daarom ook het eerst gebruikssporen vertonen.

uw Chesterfield kussens gaan na renovatie weer jaren mee

Na een goede renovatie van de zitkussens kunt u weer jaren plezier hebben van uw Chesterfield. Een beetje geleefde sfeer is natuurlijk vandaag de dag best hip maar zodra het armoedig begint te worden is het tijd om de make-over in werking te zetten. De prijzen van dit herstel zijn ten opzichte van een geheel nieuw Chesterfield kussen aantrekkelijk te noemen.

Nieuwe zitkussen laten maken in een oude Chesterfield?

Vaak zullen mensen zoeken naar nieuwe zitkussens maar toch is het herstellen van het originele exemplaar in veel gevallen een betere optie. Als een geheel nieuw zitkussen besteld krijgt u een splinternieuw kussen in uw reeds gebruikte Chesterfield bank of stoel. De kleur en sfeer van de nieuwe kussens zullen ook inderdaad in veel gevallen extreem afwijken van de romp en bestaande kussens. Al bestel je het identieke leer. De huiden leder worden namelijk in partijen gelooid en kunnen daarom een kleurverschil vertonen. Omdat wij het leder zelf op kleur en sfeer uitkiezen en dit daarnaast nog kunnen perfectioneren hoeft u bij ons geen onaangename verassingen te verwachten.

Wat kost het renoveren van een Chesterfield zitkussen?

De kosten voor het renoveren in perfecte staat terugbrengen van de Chesterfield zitkussens zijn globaal te noemen. Het formaat, leersoort en extra sfeer aanpassingen zoals het verouderen, wateren of juist glanzender maken van het leer kunnen nog van invloed zijn op de prijs. Echter kunnen wij u wel richtprijzen voor herstel per kussen met als voorbeeld een formaat van +- 45x55cm noemen.
Bovendek inclusief bies vernieuwen: in Antique range ook wel Chesterfield -rub-off rundleder € 215,-
Onderstof vernieuwen: bv zwarte katoen € 110,-
Vulling: koudschuim varianten in diverse combinaties en hardheden n.o.t.k. v.a. € 135,-
Voor een groter formaat is 15% toeslag per 10cm extra breedte of diepte realistisch.

Hoe gaat het herstellen van uw bank of stoel kussens in zijn werk?

1:  bel met: +31 (0)70-3950766

2: duidelijke foto’s mailen om een globale sfeerindruk van uw bank of stoel te krijgen

3: u ontvangt een vaste prijsafspraak

4: aanleveren kan zelf brengen of via post verzenden ( inclusief vulling nog geen € 10,- tot wel 5 stuks)

5: tijdsduur: herstel +- 5 werkdagen

6: betaling: bij afhalen – pin of contant.
Bij aangetekend retour verzenden is de betaling vooraf via overboeking (dit na duidelijke foto’s van eindresultaat)

Directe links: Chesterfield MeubelenChesterfield MeubelsChesterfield bankChesterfield zitbank – Chesterfield bankstellen – Chesterfield stoelenChesterfield hoekbank – Chesterfield sofasChesterfield salonsChesterfield zetelsChesterfield hoeksalonsnieuwe Chesterfields op maat – Chesterfield maatwerk – tweedehands Chesterfieldsgerestaureerde Chesterfields – Chesterfield  – Vintage Chesterfield – Chesterfield stoelChesterfield bank Over ChesterfieldsChesterfield onderhouden  Chesterfield renovatie  – Chesterfield Imitatie Chesterfield winkel Chesterfield nieuw Chesterfield gerestaureerd Chesterfield herstel-restauratieChesterfield inruil – Chesterfield leder-meubelstoffenleder en meubelstoffen Chesterfield maatwerkChesterfield opruiming-sale-outlet Contact-route