Welke Chesterfield kussens om beter te zitten?

Chesterfield kussens zijn persoonlijk en reageren op uw gedrag.

Het soort vulling in uw Chesterfield kussens is een keuze die zeer persoonlijk is. Deze is namelijk sterk bepalend voor het comfort. Bijna iedereen heeft ook een andere manier van zitten of liggen in de bank. Het is een keuze van van vulling in combinatie met soort vering in het meubel zelf. Omdat de zitting het meeste gewicht moet dragen is dit een onderdeel wat het meest zichtbaar op úw specifieke manier van gebruik reageert. Als men op een bepaalde hoek van een kussen extra druk uitoefent, door bijvoorbeeld uit gewoonte met een opgetrokken been te zitten dan zal dit ongeacht soort leder of stof ook aan de vulling én de hoes te zien zijn.

Hoe kun je langer plezier hebben van de Chesterfield kussens

Chesterfield bank-kussens die u onderling kunt verwisselen maken dat u dit effect kunt verdelen om zo een meer algemene sfeer in de kussens krijgen en dat is mooier. Juist daarom leveren wij ook in veel van onze Chesterfield meubels uitwisselbare kussens. Daarnaast wil de één zo hard als mogelijk zitten en de ander lekker zacht. Kussens worden in gebruik altijd iets zachter, dus is het advies altijd iets steviger te kopen dan uw voorkeur.

Chesterfield kussens vervangen loont altijd de moeite

Als u uw Chesterfield kussens wilt vervangen bent u bij Mister Chesterfield op het juiste adres. Het loont de moeite als de rest van het meubel nog wel in een redelijke staat verkeert. Uw bestaande kussens kunnen wij geheel naar wens aanpassen, repareren of vervangen. Het vervangen van een zitvlak is een klus die wij dagelijks uitvoeren. Deze delen van het zitkussen zijn de meest intensief gebruikte delen van de bank, stoel of fauteuil en zullen daarom ook het eerste gebruikssporen gaan vertonen.

Na een duurzame renovatie gaat een Chesterfield jaren mee

Na een goede renovatie van de zitkussens kunt u weer jaren plezier hebben van uw Chesterfield. Een beetje geleefde sfeer is natuurlijk vandaag de dag best hip maar zodra het armoedig begint te worden is het tijd om de make-over in werking te zetten. De prijzen van dit herstel zijn ten opzichte van een geheel nieuw Chesterfield kussen zeker aantrekkelijk te noemen.

Compleet nieuwe bank, stoel of fauteuil kussens kopen.

De eerste gedachte die wellicht in u opkomt is een geheel nieuw kussen bij de leverancier kopen. Die zal inderdaad een fraai **spiksplinternieuw** exemplaar voor u bestellen.
(denk aan € 400,- tot € 600,- per kussen)

kleurverschil, afwijkende sfeer en structuur bij een nieuw kussen?

Een compleet nieuw kussen kopen klinkt in eerste instantie goed, maar UW meubel is niet meer nieuw. Het leer van het nieuwe alternatief is enkel met een beetje geluk zoals dit ten tijde van de aankoop was. De huiden leder worden daarnaast in partijen gelooid en kunnen daarom ook al een kleurverschil vertonen. De kleur en sfeer van nieuw bestelde kussens bij de leverancier kunnen in veel gevallen afwijken van de romp en bestaande kussens.

kleurverschil, afwijkende sfeer en structuur bij het renoveren van een kussen?
Het herstellen van alleen de slechte delen en daarbij het behoud van de nog goede, originele delen in veel gevallen een duurzame, betere en meer betaalbare optie.

Omdat wij het leder zelf ook nog op kleur en sfeer uitkiezen en daarnaast nog perfectioneren hoeft u bij ons geen onaangename verassingen te verwachten. Wij kunnen uw kussens voor u herstellen of bijwerken in een mooie identieke sfeer. Om de juiste sfeer en structuur van het leer te bepalen is het prettig als er een origineel kussen voor handen is.
 De voorzijde van het kussen heeft namelijk de juiste sfeer en daarom koesteren wij dit. Als dit ook slecht is kunnen wij dit natuurlijk ook vervangen. Een goede match is de belangrijkste uitdaging.

Wat kost het vernieuwen of renoveren van een leder zitkussen.

De kosten voor het renoveren in perfecte staat terugbrengen van de Chesterfield zitkussens zijn globaal te noemen. Het formaat, de leersoort en extra sfeer aanpassingen zoals het verouderen, wateren of juist glanzender maken van het leer kunnen nog van invloed zijn op de prijs. Om u een idee te geven kunnen wij u wel richt en vanafprijzen voor herstel per kussen in onze standaard Chesterfield / Antique range noemen.
Een kussen stikken kunnen ze inderdaad overal, maar een betere resultaat zien wij helaas maar zelden.

Genoemde prijzen per kussen zijn inclusief 21% btw, materiaal en arbeidsloon.
Bij het uitvoeren van meerdere reparaties tegelijk reduceren wij onderstaande prijzen.

De stof aan onderzijde van een zitkussen vernieuwen.

Richtprijzen formaat +-55x50cm: € 95,-

Richtprijzen formaat +-60x65cm: € 115,-

Het bijwerken van een los aangeleverd kussen van een bank, stoel of fauteuil .

Betreffende een gaatje, of kras in bovendek, bies of voorkant van leder vanaf € 95,-

Richtprijzen voor vernieuwen van een gedeelte van het kussen.

Betreffende een stuk bies of b.v. een voor of zijkant van kussen vanaf € 85,-

Het vernieuwen van leder aan een los kussen voor b.v. een bank, stoel of fauteuil.

Vernieuwen van bovendek + bies en het in lichte mate bijvullen en corrigeren van vulling.

Richtprijzen formaat +-55x50cm: € 240,-
Richtprijzen formaat +-60x65cm: € 260,-

Vullingen van kussens aanpassen van bankstel, bank, sofa of stoel.

Vulling aanpassen indien mogelijk met een goede kwaliteit koudschuim of div. combinaties in overleg.

Richtprijzen formaat +- 55x50cm: € 60,-
Richtprijzen formaat +- 60x65cm: € 85,-

Als vullingen aanpassen geen optie meer is moeten wij deze tegen meerprijs in zijn geheel vernieuwen.

Hoe gaat het herstellen van uw bank of stoel kussens in zijn werk?

1: Bel voor meer informatie of aanmelden van uw herstel met +31 (0)70-3950766

2: Duidelijke foto’s mailen om een globale sfeerindruk van uw bank of stoel te krijgen.

3: U krijgt een vaste prijsafspraak aan de hand van uw foto’s en omschrijving van werkzaamheden.

4: U kunt de kussen op afspraak aanleveren of opsturen dit is inclusief vulling nog geen € 10,- tot 5 stuks.

5: U kunt indien voorradig voor in de herstelperiode tevens kussens gratis in bruikleen krijgen.

6: Na herstel duur +- 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

7: Betaling bij afhalen kan bij ons via pin of contant.

8: Verzending per post: Na het voorleggen van duidelijke foto’s van het eindresultaat en uw betaling is ontvangen, worden de kussens z.s.m. aangetekend naar u verzonden.

Op onderstaande foto ziet u het eindresultaat van een gedeeltelijke renovatie van bovendek en bies.

nieuw kussen chesterfield

In ons fotoboek ( onderaan aan de fotoboek pagina ) kunt u nog wat foto’s van eindresultaten zien.

Directe links: Chesterfield MeubelenChesterfield MeubelsChesterfield bankChesterfield zitbank – Chesterfield bankstellen – Chesterfield stoelenChesterfield hoekbank – Chesterfield sofasChesterfield salonsChesterfield zetelsChesterfield hoeksalonsnieuwe Chesterfields op maat – Chesterfield maatwerk – tweedehands Chesterfieldsgerestaureerde Chesterfields – Chesterfield  – Vintage Chesterfield – Chesterfield stoelChesterfield bank Over ChesterfieldsChesterfield onderhouden  Chesterfield renovatie  – Chesterfield Imitatie Chesterfield winkel Chesterfield nieuw Chesterfield gerestaureerd Chesterfield herstel-restauratieChesterfield inruil – Chesterfield leder-meubelstoffenleder en meubelstoffen Chesterfield maatwerkChesterfield opruiming-sale-outlet Contact-route