Chesterfield senioren meubelen, fijn en gezond zitten

comfortabel is ook gezond zitten. Wanneer u kiest voor Chesterfield senioren meubelen is een Chesterfield de juiste keuze. Omdat u bij Mister Chesterfield zelf de meubels samenstelt is het comfort van onze meubelen altijd beter dan wat u regulier in Chesterfield-land aantreft. Chesterfield meubelen staan zeker niet altijd goed aangeschreven voor hun comfortabele zit. En dit is in heel veel gevallen nog terecht ook. Maar de meubels bij Mister Chesterfield zijn anders en bieden juist een geweldig comfortabele ondersteuning.

De zeer comfortabele Chesterfields geven genoeg steun in de rug en dat is extra prettig

De geliefde senioren meubels zijn in veel gevallen voorzien van een extra comfortabel rugkussen die precies op alle punten uw rug en hoofd ondersteund. Maar let op, ook de geknoopte versies zijn zeer aangenaam en een stuk zachter  dan u wellicht ergens anders heeft ervaren. Met een eventueel iets verhoogde rug kan het u precies de juiste support geven. Omdat onze leverancier ook een eigen afdeling heeft voor het bouwen van de frames zijn wij enorm flexibel in de aanpassingen voor al één enkel item. Het betaalbare maatwerk is oneindig en mocht u ergens een model naar uw wensen gezien hebben. Neem dan eens contact met ons op zodat wij u een passende uitvoering maar wel in onze kwaliteit kunnen voorleggen.De door ons geleverde meubelen gaan decennialang mee. En meubels in dit segment zijn er voor deze prijzen bijna niet te koop. Onze focus ligt op uw gebruik en zithouding.

Veelzijdigheid van onze meubels in onze Senioren range is bijna oneindig

De variatie van onze senioren range is oneindig. Desgewenst bouwen wij de fijne rugkussens in vrijwel ieder meubel uit onze collectie. Het kussen in de rug is standaard verwerkt in bijvoorbeeld onze Caywood, Bradford en Cambridge cushion stoelen. de aanpassing is leverbaar in zowel fauteuils en banken. Dus heeft u ergens model gespot? Vraag het ons zodat wij uw wensen vorm kunnen geven en u een aantrekkelijk voorstel kunnen bieden. Ons maatwerk is echt betaalbaar en altijd geleverd conform uw wensen.

chesterfield senioren meubelen