Chesterfield meubels Amsterdam

De mooiste Chesterfield meubels in Amsterdam komen van Mister Chesterfield

Onze mooie Chesterfield meubels leveren wij in de mooiste steden van Nederland zo ook in Amsterdam. De kenner gaat natuurlijk voor een echte authentieke Engelse kwaliteit. De meeste mensen weten dat een goede uitvoering van deze meubelstijl een must have in uw interieur zijn. Koop daarom niet zomaar bij de eerste de beste showroom die u met veel toeters en bellen het enige echte origineel (van eigen merk) onder uw neus wrijft. De “Deep buttoned” uitvoeringen geven net iets meer karakter af dan de goedkoop ogende lok a likes. Een goed advies is belangrijk en dat beperkt zich niet tot een leuk verkooppraatje. Na veel leveringen in Amsterdam heeft Mister Chesterfield nog steeds veel plezier aan het leveren aan deze bruisende stad.

Wij leveren Chesterfields in Amsterdam aan zowel horeca als particulier

Buiten leveringen aan de horeca zoals bijvoorbeeld aan Vondel CS, Esprit Café en Tommy Hilfiger, hebben wij al zeer veel particulieren blij gemaakt met gerenoveerde en nieuwe Chesterfields. De vintage uitvoeringen zijn op dit moment erg geliefd in combinatie met het moderne of retro interieur. de Chesterfield is nog altijd een tijdloze stijlicoon. Een meubelstuk met een enorme uitstraling. Het karakter trekt de aandacht in het interieur en daarom is de uitvoering of afwerking ook zo belangrijk. Chesterfield Amsterdam

De winkel van Mister Chesterfield is niet ver van Amsterdam

Vanaf Amsterdam is het buiten de drukke tijden nog geen 40 minuten rijden naar Leidschendam. Ook met het openbaar vervoer is het prima te doen. Wij kunnen u eventueel ook van en naar het station brengen. Als u echt op zoek bent naar een mooie uitvoering kunnen wij u garanderen dat een bezoek aan onze winkel in Leidschendam, nooit tevergeefs is. De meubels hebben een minimale levensduur van naar verwachting 20 tot 30 jaar dus waarom zou u niet kritisch zijn?

Omdat wij regelmatig in uw regio leveren hebben wij tevens goede en betaalbare connecties voor het eventueel inzetten van een verhuislift. Wij zien u graag tegemoet.

In onze Chesterfield winkel kunt u zich alvast oriënteren en mocht u direct advies of aanvullende informatie wensen? Neem dan eens contact met ons op!

Gold_chesterfield_bank

Ma t/m Za open op Afspraak