De beste Chesterfield meubels voor Amsterdam

Wat is de beste Chesterfield winkel voor Amsterdam? De echte liefhebber gaat voor een echte Engelse kwaliteit van Mister Chesterfield. De juiste uitvoering van meubels zijn daarom een verrijking voor het interieur. Chesterfields zijn wel overal te koop maar Amsterdam zou toch echte het beste van Engelse bodem moeten bekijken. De kenner verwacht een echte authentieke Engelse kwaliteit maar de Oosterse varianten worden ook massaal met een net certificaat aangeboden. Alles is origineel en het beste!

De meeste mensen weten dat een goede uitvoering van deze meubelstijl een must have in uw interieur zijn. Koop daarom niet zomaar bij de eerste de beste showroom die u met veel toeters en bellen het enige echte origineel (van eigen merk) onder uw neus wrijft.

Veelzijdige uitvoeringen die stuk voor stuk Chesterfield waardig en uit Engeland afkomstig zijn.

Chesterfield leder-meubelstoffen

Mister Chesterfield meubels zijn geweldig sterk en diep geknoopt

De Engelse Chesterfield meubelen zijn van origine geweldig sterk. De gebruikte materialen waren altijd het beste van het beste en die hebben deze meubels de degelijke naam gegeven. Is het nog allemaal zo degelijk als voorheen of teren de verkopers alleen op een degelijke naam? Een goed advies en openheid over alle verwerkte materialen is dus belangrijk en dat beperkt zich niet tot het suggereren van kwaliteit.

De Deep-buttoned uitvoeringen, zoals de Engelsen dit maken geven de meubels net iets meer karakter af dan de goedkoop ogende look a likes. Deze hebben knopen die meer aan de oppervlakte zitten.

Een Chesterfield kocht je voor het leven…

Chesterfield meubels Amsterdam groot en geweldig aanbod

Het aanbod van Mister Chesterfield is groot maar we zijn wél een persoonlijk en duurzaam bedrijf.

Buiten leveringen aan de horeca zoals bijvoorbeeld aan Vondel CS, Esprit Café en Tommy Hilfiger, hebben wij al zeer veel particulieren in Amsterdam blij met onze meubels gemaakt. De Vintage Chesterfield uitvoeringen zijn op dit moment erg geliefd in combinatie met het moderne of retro interieur. de Chesterfield is nog altijd een tijdloze stijlicoon. Een meubelstuk met een enorme uitstraling. Het karakter trekt de aandacht in het interieur en daarom is de uitvoering of afwerking ook zo belangrijk. De mooiste  Chesterfield meubels in Amsterdam.

Online is er groot Chesterfield aanbod van waardeloze kwaliteit

Er is veel Chesterfield Imitatie met een waardeloze kwaliteit. Dit is niet over om naar huis te schrijven maar maakt de meubelen wel voor een grotere groep betaalbaar, al moet je het maar in huis willen zetten. Online zie je massaal de mooiste, beste origineel langskomen, maar in de praktijk is aanbod schaars te noemen. De aanbieders die zich aan het Engelse product houden zijn echt op één hand te tellen. Als herstellers van origine weten we precies waar het meest op wordt bezuinigd. Natuurlijk is dat vrijwel alles wat de aspirant koper niet kan weten of aan de buitenkant te zien is.
Lees meer onze pagina; Over Chesterfields

De winkel van Mister Chesterfield is niet ver van Amsterdam

Vanaf Amsterdam is onze winkel buiten de drukte op de A4 nog geen 40 minuten rijden naar Leidschendam. Maar ook met het openbaar vervoer is het prima te doen. Wij kunnen u eventueel ook van en naar het station brengen. Als u echt op zoek bent naar een mooie uitvoering kunnen wij u garanderen dat een bezoek aan onze winkel in Leidschendam, nooit tevergeefs is. Als is het niet meer van deze tijd, onze meubels hebben een minimale levensduur van naar verwachting 20 tot 30 jaar dus waarom zou u niet kritisch zijn en even een ritje naar Leidschendam doen.

Combineer een bezoek met the Mall of the Netherlands, Den haag centrum of kust

Bezorgkosten van onze meubels in Amsterdam zijn betaalbaar: In veel gevallen is de levering zelfs gratis of in het slechtste geval tegen betaling van een brandstofvergoeding, nihil dus. Verhuislift; Omdat wij regelmatig in uw regio leveren hebben wij tevens goede en betaalbare connecties voor het eventueel inzetten van een verhuislift. Ook dit is dus geen probleem.

In onze online Chesterfield winkel kunt u zich alvast oriënteren en op onze site kunt u enorm veel over deze meubelstijl lezen:   En mocht u nog vragen hebben neem dan gewoon contact met ons op!

chesterfield-meubels amsterdam