Chesterfield meubels Amsterdam

Chesterfield meubels Amsterdam, veel zijn er door Mister Chesterfield geleverdNa een oriëntatie gaat de Amsterdammer toch ook voor de comfort en de originele Engels Chesterfield meubels. Wij zijn mede door onze Chesterfields-Amsterdam.nl pagina inmiddels een begrip. Onze passie voor deze meubels delen wij met veel van onze klanten. Een Chesterfield koop je vaak voor een langere tijd en daarom niet zomaar bij de eerste de beste.

Originele Engelse Chesterfields

Omdat de markt op dit moment overspoeld wordt met originele Chesterfields uit Azië is het raadzaam niet alleen online maar ook real time te bekijken en vergelijken. Foto’s zijn leuk voor een indruk maar de werkelijkheid is natuurlijk nog wel eens anders. Op onze over Chesterfields pagina kunt u meer lezen over de Chesterfield meubels in het algemeen. Bij uw oriëntatie voor een Chesterfield zal dit u wellicht interesseren. Er is in de huidige markt voor iedereen wel een uitvoering te koop.

Ons aanbod van Chesterfield meubelen

Onze gerestaureerde en nieuwe collectie op maat is kwalitatief, veelzijdig en biedt altijd wel het model of de uitvoering naar uw wensen. Kijkt u eens op onze website om een indruk te krijgen van ons aanbod. Naast vintage Chesterfields kunt u natuurlijk ook een moderne Chesterfield samenstellen. Bij ons bent u geen nummer of order in spé. Wij zijn servicegericht en bieden u als liefhebber het beste in de markt. Onze nieuwe Chesterfields worden geheel op maat en postuur gemaakt, onze tweedehands Chesterfields zin fris en gerestaureerd en tot slot voeren wij een renovatie geheel in eigen atelier uit.

Een rit naar Mister Chesterfield is nooit tevergeefs

Wij zeggen het niet voor niets, een rit naar Mister Chesterfield is zelden tevergeefs, zo blijkt. Komt u met de auto? kiest u dan voor gunstige tijden, en liefst buiten de spits. U bent sneller bij Mister Chesterfield dan u denkt. Als u door het centrum Amsterdam van noord naar zuid rijdt, bent u al langer onderweg als naar Mister Chesterfield. Komt u met het openbaar vervoer? Wij kunnen u kosteloos ophalen vanaf b.v. het station Mariahoeve of Den haag centraal. Hoe u ook komt, één ding is zeker…. een bezoek aan onze showroom is nooit tevergeefs. Op onze contact pagina vindt u onze gegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Website by Webroots