chesterfield-winkel-originele-chesterfields belgië

De beste Chesterfield meubelen voor België

Bent op zoek naar originele Chesterfield meubelen in België. De shop van Mister Chesterfield ligt dan weliswaar op ongeveer 50 minuten rijden van de Vlaamse grens maar wij beloven dat het de rit meer dan waard zal zijn. Naast de vaak gratis bezorging is, vertellen we graag de 10 voornaamste redenen om Mister Chesterfield te bezoeken. Er is best veel keuze op internet, maar de kwaliteit is vaak echt niet zo goed als men beweerd, er is namelijk heel veel rommel te koop. In 2006 hebben we het meubilair volledig opnieuw ontwikkeld volgens onze richtlijnen, waardoor het nog comfortabeler is geworden en wederom een meubelstuk is dat Chesterfield waardig is. CHESTERFIELD WAARDIGE MEUBELEN VOOR BELGIË

Tijdloos en duurzame meubelen

Deze meubelen zijn tijdloos voor je interieur, of het nu een fauteuil, hoekfauteuil of bank is, het is een meubelstuk dat je regelmatig gebruikt en waarin je heerlijk kunt ontspannen en uitrusten. Na het werk of sporten is het heerlijk ontspannen op een goede bank. Als je goed wilt zitten, is materiaal erg belangrijk. Bent u op zoek naar een Chesterfield winkel of showroom in België, dan kunt u het beste eens een kijkje nemen bij de producten van Mr. Chesterfield.

De Expert heeft meubelen voor België op ieder formaat en kleur

Bij Mister Chesterfield is het assortiment Chesterfield producten enorm groot en vrijwel ieder model is leverbaar. Als je bedenkt hoeveel tijd je doorbrengt op je huidige zetel, hoekzetel of sofa Dan weet u ook hoe belangrijk het is om een kwalitatieve hoogstaande Chesterfield te kopen. Bij het samenstellen van uw bank kunt u zich volledig concentreren op uw stijl. Wij verwerken uw wensen op de juiste manier tot een fraai eindproduct.

Bepaal welke Chesterfield het beste bij uw interieur past

Omdat we heel dicht bij België zitten, kunt u altijd ideeën opdoen in onze showroom. Er hing altijd een ongedwongen sfeer en er waren geen bereidwillige verkopers. Leren Chesterfield-schoenen blijven populair, zowel in klassieke als in eigentijdse stijlen. We bieden ook andere afwerkingen die duurzaam, sterk en vooral mooi zijn, zoals: fluweel, geweven, fluweel en patroon.

Onze Chesterfield Lounge zetels zijn ook populair

Zoals velen van jullie weten hebben wij de Chesterfield rechte zit, maar er is ook een lounge variant met verlengde zit. Het mooie van het ontwerpen en samenstellen van je eigen stijl zitmeubel is de veelzijdigheid ervan. Er is werkelijk een Chesterfield voor iedereen, voor elk type interieur en passend bij jouw woonwensen. Naast modernere leersoorten en meubelstoffen zijn er ook retro, vintage en varianten die perfect passen in een residentiële industriële ruimte.

 

Naast veelzijdig maatwerk zijn ook online bestellen

Niet alleen op postuur maar ook onze direct leverbaar modellen zitten zeer goed. Onze aanbod is namelijk compleet anders opgebouwd dan de vaak stugge meubels die u in het verleden vaak heeft ervaren. Als u oog is gevallen op een van onze Chesterfield België die volledig aan uw woonwens voldoet, kunt u deze Chesterfield België eenvoudig bestellen op de site. Bij elk  product staat een verwachte levertijd waar u van uit kan gaan. Wij nemen contact met u op als uw Chesterfield op het punt staat verscheept te worden om een afspraak te plannen welke datum en tijdstip hij uw Chesterfield meubelen mag komen bezorgen.
Mocht u daar vragen over hebben staat er altijd een vriendelijke klantenservice klaar voor u om u te woord te staan.

Moderne materialen en service en kwaliteit

Onze leveranciers in Groot-Brittannië produceren met zorg en passie Chesterfields voor België en bouwen deze naar uw wensen en onze eisen. Dit meubel wordt vanaf het frame opgebouwd volgens uw wensen.

Meubels worden rechtstreeks door Britse leveranciers aan kopers geleverd. In veel gevallen is de bezorging gratis en bij iedere aankoop krijg je naast de onze ook de CBW Garantie. Hieronder vallen alle aspecten die van belang zijn als u op internet winkelt.

U bent van harte welkom om onze Chesterfield te bezoeken in onze showroom in Leidschendam vlakbij de kust van Scheveningen, en Wassenaar. Er zijn veel soorten meubels in deze stijl, maar toch moet je kieskeurig zijn bij het kopen van meubels waar je elke dag plezier van hebt. Wij kennen deze Chesterfields al drie generaties en leveren ze naast België over de hele wereld. Koop bij experts die al uw vragen kunnen beantwoorden.

In onze showroom in Leidschendam bent u van harte welkom om onze Chesterfields te bekijken.
Er is in Nederland een groot aanbod van meubels in de Chesterfield stijl maar voor een zetel waar u iedere dan van kunt genieten, is het goed om kritisch te zijn bij de aankoop. Wij zijn al drie generaties bekend met deze Chesterfields in België en omstreken en leveren inmiddels zelfs ook wereldwijd. Bij Mr. Chesterfield bent u bij een specialist, een kenner die antwoord heeft op al uw vragen.

Directe links: Originele Chesterfields Meubelen – Echte Chesterfield banken – Chesterfield bank – Chesterfield zitbank– Chesterfield bankstellen – Chesterfield stoelen – Chesterfield hoekbank – Chesterfield sofas – Chesterfield salons – Chesterfield zetels – Chesterfield hoeksalons – nieuwe Chesterfields op maat – Chesterfield meubelen Gouda – Chesterfield maatwerk – Chesterfield meubels Utrecht –  tweedehands Chesterfields – Chesterfield Amsterdam– gerestaureerde Chesterfields – Chesterfield Den Haag – Chesterfield korting – Chesterfield meubels Eindhoven – Vintage Chesterfield – Chesterfield stoel – Chesterfield bank – Chesterfield meubelen Den Haag – Over Chesterfields – Chesterfield meubels Rotterdam –  Chesterfield onderhouden – Chesterfield Nootdorp – Chesterfield renovatie –  Chesterfield Imitatie – Chesterfield winkel – Chesterfield nieuw – Chesterfield gerestaureerd – Chesterfield herstel-restauratie – Chesterfield inruil – Chesterfield leder-meubelstoffen – Nieuwe Chesterfields op voorraad – Contact-route