Bent u gecharmeerd van een nieuwe Chesterfield in een oude stijl?

Laat u verbazen hoe fraai een geleefde Chesterfield bij modern, industrieel of design past. De Vintage, Old-style Chesterfield is maatwerk met de sfeer van de tijd. Onze nieuwe Chesterfields in oude stijl zijn geweldig.

Zo’n 7 jaar geleden hebben wij in curiosa winkel te Antwerpen voor het eerst een nieuwe vintage “Chesterfield” gespot. De verkoper bevestigde inderdaad dat deze meubels uit het verre Oosten kwamen. De sfeer van het leer was goed, de afwerking wat rommelig. Maar dat is in dit geval ook niet zo’n probleem. Het idee om deze sfeer over te brengen op onze Engelse modellen was hier geboren. In overleg met onze leerlooier hebben wij een identieke uitstraling weten te behalen. Dit zeer oud ogende leder is uitvoerig getest op slijtage en is in vrijwel ieder model te realiseren, of het nu met óf zonder knopen is.

Een nieuwe Chesterfield koop je op maat maar in vintage oude stijl

Een gebruikte vintage Chesterfield in deze sfeer zoeken zonder gebreken is een optie, maar als de juiste sfeer eenmaal in oud stuk leer zit, zal het moment van scheuren al snel daar zijn. Het blijft daarnaast ook vaak schipperen met uw voorkeur qua afmeting, model en zitcomfort. het is juist daarom dat onze vintage Chesterfields zo geliefd zijn. Deze afwerking is leverbaar voor onze gehele collectie en dus niet alleen toepasbaar op het getoonde model of formaat. Dit heeft in veel gevallen een meerprijs van 20% bovenop de standaard getoonde prijzen.

Kleuren: lichtbruin – middelbruin – donkerbruin – rood – groen – mostertgeel – zwart – brons

De charme van het oude Chesterfield, verwerkt in een comfortabele nieuwe vintage Chesterfield