Groot Gouda wil de beste Chesterfield Meubels

Groot Gouda wil de beste Chesterfield Meubels en komt daarom niet onder een goed vergelijkend warenonderzoek uit. Een bezoek aan de Chesterfield winkel van Mister Chesterfield is iets wat u absoluut moet doen. Bij Mister Chesterfield bieden wij dat. Wij bezorgen onze hoogwaardige Chesterfield meubelen door heel Europa en zo ook in het groene hart.

Belangrijk Chesterfields met meer comfort

Ongeacht of u nou op zoek bent naar een losse Chesterfield bankChesterfield bankstellen of Chesterfield stoel onze uitvoeringen zijn een stuk comfortabel. Deze Meubels zijn volledig gerestyled qua comfort en voldoen namelijk ook aan de hedendaagse comfort-wensen. Wie koopt er vandaag nou nog een hoekbank of zetel die niet lekker zit? Deze eerlijke materialen krijgt u ook gespecificeerd krijgt op uw offerte-factuur. Onze aanpassingen en advies zijn gestoeld op onze drie-generatie ervaring. Onze focus ligt dus tevens op de manier hoe u wilt zitten

Aandacht voor uw wensen maar absoluut geen agressieve verkoop

Wij Bieden u geen showroom die stampvol staat met hetzelfde product, maar varianten die u zelf verder kunt ontwerpen. Precies de Chesterfield zitbank die u graag in uw woning wilt zetten. Geheel op maat en postuur naar uw ideeën. Custom-made met een mooi afwerking. Dit zijn Chesterfield meubels die zeer waardevast zijn en niet eens duurder zijn dan het doorsnee originele Chesterfield uit welk land dan ook.

Gratis levering van de mooiste Chesterfield meubelen

Veel van onze fraaie Chesterfield meubels worden gratis of slechts tegen een geringe kostprijs-vergoeding bezorgt en dat doen we zo ook in Gouda en omgeving. U weet vast wel dat gratis levering altijd ergens in een prijs verwerkt is daarom ziet u altijd volop advertenties met deze uiting. Wie verder kijkt dan zijn neus lang is zal merken dat wij ondanks ons grote aanbod een zeer persoonlijk en kleinschalig familiebedrijf zijn.

Openingstijden Chesterfield meubel winkel nu open

De openingstijden van onze Chesterfield meubel winkel zijn afgestemd op de regelmatige bezoeken aan Engeland en de bezorgingen bij u thuis. Alles dus in eigen beheer en dus persoonlijk vanaf het eerste moment. 

Rondom de Chesterfield meubels voor gouda leveren wij natuurlijk ook in Waddinxveen, Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Giessenlanden, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Kaag en Braassem, Krimpenerwaard, Leerdam, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Molenwaard, Nieuwkoop, Papendrecht, Sliedrecht, Teylingen, Zederik, Zoetermeer, Zoeterwoude en Zuidplas. Stuk voor stuk tevreden klanten wat u hier zelf kunt lezen. Wij hopen u graag in onze Chesterfield winkel te verwelkomen en

Bezoek hier alvast onze online winkel

chesterfield meubels gouda