Chesterfield onderhoud geeft bescherming en extra levensduur

Goed onderhoud en bescherming van een Chesterfield is nodig. Het soort onderhoud van uw Chesterfield is echter wel afhankelijk wat voor soort leder of meubelstof u op uw meubel heeft. Leder en meubelstoffen zijn trouwens beide zeer goed water en vuil-afstotend te maken.

Bij de aanschaf van uw Chesterfield is advies zeker zo belangrijk

Bij de aanschaf van een Chesterfield meubel is een goed onderhoudsadvies zeer belangrijk omdat dit uw aankoop extra bescherming en levensduur geeft. Laat u dan ook professioneel informeren over hoe te beschermen en het juiste onderhoud van de Chesterfield. Op onze Leder en meubelstof pagina kunt u meer lezen over de diversiteit in afwerking. Als u de meubels bij ons heeft aangeschaft kunnen heeft u zeker dit advies meegekregen. Mocht u dit nogmaals willen opvragen, dan kunnen wij aan de hand van uw order of factuur zien welke afwerking uw Chesterfield meubel heeft.

Goed onderhoudsmiddel komt met het juiste onderhoudsadvies

Bij de aanschaf van onze onderhoudsmiddel krijgt uiteraard een passend onderhoudsadvies. Wij leveren u graag het juiste product inclusief advies. Heeft u interesse in onze producten op maat, neem dan voor meer informatie contact op met Mister Chesterfield 070-3950766

Wij weten al sinds 1945 en drie generaties waar we het over hebben.

chesterfield_leder

Website by Webroots