Chesterfields verkopen of inruilen

Beginnen uw zit-meubels overmatige slijtsporen te vertonen, zit deze niet meer goed of bent u gewoon toe aan een ander model of kleur? Wij bieden u de mogelijkheid op inruil en inkoop. Inruil op nieuw is mogelijk voor Chesterfields maar tevens afwijkende meubelstijlen. Het inruilen uw oude zitmeubelen is een prettige optie omdat de meubels ten tijde van de levering direct omgewisseld kan worden. Daarnaast omdat de inruil bij Mister chesterfield u meer oplevert dan bij een losse verkoop op bijvoorbeeld een Marktplaats. Als u geen zin heeft in getouwtrek en vreemde over de vloer, dan is dit een prima optie. Vrijwel al onze uitvoeringen worden zowel met als zonder knopen gestoffeerd en dat in vrijwel iedere kleur leer of stof. Oneindig veel mogelijkheden.

Het bedrag voor inruil of inkoop bepalen

Het bedrag wat wij inruil bieden is lager dan onze verkoop-prijzen op de site, dat is logisch. Zaken als transport, herstel, garantie en belasting zijn verwerkt in onze verkoop-prijzen. We willen u dus vriendelijk vragen een realistisch bedrag te noemen. Het bedrag afhankelijk van meerdere factoren. Niet alleen in welke stijl en staat de meubelen, maar ook of het een geliefde uitvoering is. Populair onder onze kopers zeg maar. Wanneer u van plan bent ons te bezoeken stuur alvast of neem dan wat duidelijke foto’s mee.

Wij bieden;

  1. Duidelijke afspraken en realistische inkoopwaarden.
  2. Transport met respect voor uw muren, kozijnen en deuren.
  3. Betaling contant of via bank
  4. Geen gezeur na verkoop

Hoe gaat inkoop of inruil in z’n werk?

Vul het onderstaande formulier in.

LET OP graag zo droog en puur als mogelijk aanbieden!

Wij adviseren uw meubelen zo puur als mogelijk aanbieden en niet op te lappen door het extra in het vet of de olie zetten. Wij kijken hier als restaurateurs namelijk doorheen. Herstel aan leder is voor ons veel beter uit te voeren op een droge, onverzorgde basis en kunnen u daarom dus een hogere opbrengst bieden.

Inruil | verkoop formulier