Het industriële interieur heeft een vintage Chesterfield nodig.

Voor een vintage Chesterfield die ook nog eens fantastisch zit, dan bent u bij Mister Chesterfield aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim aanbod van vintage Chesterfield meubelen die stuk voor stuk in Groot- Brittannië zijn vervaardigd. Niet alleen gerestaureerde, tweedehands, maar ook comfortabele nieuwe vintage Chesterfield uitvoeringen. Onze familie heeft al 75 jaar ervaring met herstel aan deze zitmeubels en bezitten daardoor veel materiaalkennis.

BEKIJK HIER OOK ONZE NIEUWE MODELLEN DIE TEVENS ALS VINTAGE UITVOERING LEVERBAAR ZIJN

Voor wie écht goede Chesterfield vintage meubelen zoekt

Veel nieuwe vintage Chesterfield meubelen zien er op het oog best mooi uit, maar in de basis is er enorm op de materialen is bezuinigd. Het resultaat is een meubel wat zeer snel een slecht zitcomfort zal vertonen. Bij Mister Chesterfield worden oude Chesterfields in hun oude glorie hersteld en kan iedereen genieten van het echte gevoel en de prachtige uitstraling van deze geweldige klassieker.

Al drie generaties ervaring met de vintage Chesterfield

Bij Mister Chesterfield vindt u veel gebruikte en vakkundig herstelde Chesterfield banken van soms wel meer dan 50 jaar oud. Deze meubelen hebben een prachtige uitstraling en zijn heerlijk comfortabel. Deze verkeren in topconditie, deze zijn grondig eerst schoongemaakt en gerestaureerd. Na een renovatie is de meubelen weer goed voor jaren van plezier. Aan alles merkt u dat al sinds 1945 de liefde voor en de kennis van het restaureren. Het stofferen en bewerken van deze fraaie banken van vader op zoon wordt doorgegeven. Op onze over Mister Chesterfield pagina kunt u meer over onze geschiedenis lezen.

Ervaar zelf hoe goed Chesterfield meubelen zitten

Op de website vindt u een goed overzicht van het veelzijdige aanbod van Mister Chesterfield. Hier kunt u zich naast een gewenste hoeveelheid zitplaatsen tevens oriënteren op de prijs. Ervaren kunt u in onze showroom aan de Venestraat 27 in Leidschendam. Daar geven we u  graag advies over de kleur en de afwerkingsmogelijkheden. Kijk voor onze openingstijden en de snelste route naar Mister Chesterfield op onze contact-route pagina.

Als u twijfelt of de sfeer wel identiek oogt, bezoek dan onze showroom. Onze nieuwe vintage Chesterfields worden regelmatig als oude exemplaren bestempeld. Een beter compliment kun je volgens mij niet krijgen.

chesterfield-vintage-black-bank
originele-engelse-chesterfield-in-vintage
chesterfield_vintage_rood_leer-2
zwarte-vintage-chesterfield-brighton