Mister Chesterfield

FAQ

Chesterfield in
Vintage leder Vintage stijl Geleefde sfeer Old style |

Vintage Chesterfields

In ieder soort interieur past een 

Vintage Chesterfield

Voor een vintage Chesterfield die ook nog eens fantastisch zit, dan bent u bij Mister Chesterfield aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim aanbod van vintage Chesterfield meubelen die stuk voor stuk in Groot- Brittannië zijn vervaardigd. Niet alleen gerestaureerde, tweedehands, maar ook comfortabele nieuwe vintage Chesterfield uitvoeringen. Onze familie heeft al 75 jaar ervaring met herstel aan deze zitmeubels en bezitten daardoor veel materiaalkennis.

Vintage Chesterfield Comfort

Voor wie écht goede Chesterfield vintage meubelen zoekt

Veel nieuwe vintage Chesterfield meubelen zien er op het oog best mooi uit, maar in de basis is er enorm op de materialen is bezuinigd. Het resultaat is een meubel wat zeer snel een slecht zitcomfort zal vertonen. Bij Mister Chesterfield worden oude Chesterfields in hun oude glorie hersteld en kan iedereen genieten van het echte gevoel en de prachtige uitstraling van deze geweldige klassieker.

google mister vintage zwart generfd chesterfield liverpool stoel fauteuil grijs industrieel detail-2
chesterfield-fauteuil-schapenleder-schapen-leer

Vintage Chesterfield Old

Drie generaties vintage Chesterfield

Bij Mister Chesterfield vindt u veel gebruikte en vakkundig herstelde Chesterfield banken van soms wel meer dan 50 jaar oud. Deze meubelen hebben een prachtige uitstraling en zijn heerlijk comfortabel. Deze verkeren in topconditie, deze zijn grondig eerst schoongemaakt en gerestaureerd. Na een renovatie is de meubelen weer goed voor jaren van plezier. Aan alles merkt u dat al sinds 1945 de liefde voor en de kennis van het restaureren. Het stofferen en bewerken van deze fraaie banken van vader op zoon wordt doorgegeven. Op onze over Mister Chesterfield pagina kunt u meer over onze geschiedenis lezen.

Vintage Chesterfield Design

Ervaar zelf hoe goed Chesterfield meubelen zitten

Op de website vindt u een goed overzicht van het veelzijdige aanbod van Mister Chesterfield. Hier kunt u zich naast een gewenste hoeveelheid zitplaatsen tevens oriënteren op de prijs. Ervaren kunt u in onze showroom aan de Venestraat 27 in Leidschendam. Daar geven we u  graag advies over de kleur en de afwerkingsmogelijkheden. Kijk voor onze openingstijden en de snelste route naar Mister Chesterfield op onze contact-route pagina.

Als u twijfelt of de sfeer wel identiek oogt, bezoek dan onze showroom. Onze nieuwe vintage Chesterfields worden regelmatig als oude exemplaren bestempeld. Een beter compliment kun je volgens mij niet krijgen.

vintage chesterfield 50+ classic chesterfield

Vintage classic 50+ 

Voor de liefhebbers van echt oude Chesterfields

Kwaliteit van materialen: Chesterfield banken werden traditioneel gemaakt met hoogwaardige materialen zoals leer, hardhouten frames en met de hand gebonden veren. Deze materialen zijn duurzaam en gaan lang mee, en ze verouderen vaak prachtig, waardoor de bank karakter en charme krijgt.

Ambacht: Oudere Chesterfield banken werden vaak met de hand gemaakt door vakmensen die trots waren op hun werk. Deze aandacht voor detail en kwaliteit is vaak terug te zien in de constructie van de bank en de afwerking zoals de knopen en decoratieve spijkers.

Tijdloze stijl: Het klassieke Chesterfield ontwerp is al meer dan 100 jaar populair, en de elegante, verfijnde uitstraling heeft de tand des tijds doorstaan. Oudere Chesterfield banken hebben vaak een meer authentiek en vintage gevoel dan nieuwere versies, waardoor ze zeer gewild zijn bij verzamelaars en interieurontwerp liefhebbers.

Zeldzaamheid: Echte vintage Chesterfield banken kunnen moeilijk te vinden zijn, vooral die nog in goede staat verkeren. Deze zeldzaamheid kan ze waardevoller en begeerlijker maken voor verzamelaars en mensen die unieke en bijzondere stukken waarderen.

Maak een Afspraak

Afspraak formulier

Abonneer op onze nieuwsbrief

Subscription Form

Mister Chesterfield
Venestraat 27
2266AW
Leidschendam Nederland
Telefoon +31 (0)70-3950766
Email: info@misterchesterfield.nl