Chesterfield restaurant meubelen zijn van grote invloed op de sfeer. Naast dat u de klant een goed comfort wilt bieden zijn het tevens mooie zichtbare objecten in de ruimte. Ze zijn leverbaar in een luxe of retro stijl, met of zonder knopen en 100% maatwerk. Het is belangrijk dat de Chesterfield restaurant meubelen matchen bij de producten die u serveert. Maar ook gebruiksvriendelijke aspect en het op lange termijn netjes blijven van de uitvoering hebben de aandacht. Uiteindelijk zal het de algehele uitstraling van uw bedrijf ten goede komen. Comfort en afwerking zijn een pré.
Lees meer onder aan de pagina

Chesterfield restaurant meubelen – diner banken

Chesterfield restaurant meubelen
Alle toegepaste materialen zijn geschikt voor extra intensief gebruik.

chesterfield restaurant meubels – muurbanken

chesterfield-restaurant-meubelen-muurbanken

Chesterfield horeca meubels

chesterfield-horeca-meubels

Chesterfield hotel meubels

Chesterfield-ronde-lobby-bank

Chesterfield restaurant meubelen – custom made

chesterfield-vondelpark-vondel-CS
New Brighton dinersofa

chesterfield restaurant meubels – panelen op maat

bar-panelen-geknoop-chesterfield-pub

Extra large banken in iedere afmeting

restautrant-horeca-chesterfield-xl-banken

Chesterfield hotel lobby meubels

chesterfield-restaurat-meubelen-lobby

De opties aan onze Chesterfield restaurant meubelen zijn vrijwel ongelimiteerd

Bij Mister Chesterfield bieden wij een ongekend veelzijdige collectie aan die 100% naar uw ideeën en wensen gebouwd worden. Een Chesterfield in uw restaurant zal altijd een aantrekkelijk meubel in het geheel zijn. Chesterfields op maat zijn er in de meest uiteenlopende vormen, dit in zowel leder als meubelstoffen. Van klassiek tot modern design. Het aanbod Chesterfield restaurant meubilair is uniek omdat deze daadwerkelijk op Engelse bodem gemaakt worden en een veel betere uitstraling hebben dan de Oosterse alternatieven. Het aanbod in Nederland en België bestaat onder andere uit stoelen, zitbanken en barkrukken. Voor elk thema in uw restaurant bieden wij een passend Chesterfield meubel in stijl, die prima bij uw overige restaurant meubels passen. Het Chesterfield restaurant meubilair kan zoals eerder aangegeven geheel op maat gemaakt worden, custom en tailor made dus. Er is een overvloed aan leder en meubelstof kleuren en typen mogelijk. Ook kunt u uw eigen materiaal aanleveren.

Het plaatsen van Chesterfield meubels zal uw restaurant enorm upgraden

Naast het uitwerken van uw eigen ontwerpen, kunt u deze Chesterfield restaurant meubelen ook door ons laten creëren. Wij hebben een ruime ervaring met dit ontwerpen en welke uitvoering geschikt voor uw toepassing is. Mister Chesterfield zal u verrassende details voorleggen waardoor het ontwerp een unieke uitstraling in uw etablissement zal zijn. Onze materiaal en product kennis gaat terug tot 1945. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij u van alle informatie kunnen voorzien die gewenst is. Wij bieden Chesterfield meubelen waar iedereen blij van wordt en waarbij het comfort van de klant altijd centraal staat.

Een Chesterfield wordt standaard geleverd als maatwerk in ieder gewenst model

Volgens Mister Chesterfield is maatwerk bij deze meubels een pré. Dit is prettig omdat het meubel altijd exact in de ruimte zal passen. Dit maatwerk is geheel naar uw wensen en zeer veelzijdig of het nu om gecapitonneerde (geknoopte) of gladde stoffering gaat. Wij leggen de lat inderdaad hoog, maar Intensief gebruik eist wel wat meer dan alleen een leuke buitenkant. Wij zijn er steeds meer van overtuigd dat wij u qua materiaalkeuze als comfort inmiddels de beste uitvoeringen bieden. Op onze over Chesterfields pagina kunt u meer lezen over de prijs / kwaliteit. Het verbaast een hoop mensen dat hoe veelzijdig het aanbod van onze Chesterfield collectie is en dat u tegen reguliere prijzen en vanaf het frame uw eigen Chesterfield kunt samenstellen.

Dat maatwerk een stuk duurder is blijkt in de praktijk reuze mee te vallen.

Meestal is een product wat op maat geleverd wordt ook een stuk duurder. Een Mister Chesterfield koop je meestal voor een langere tijd en daarom is het goed om wat kritischer te zijn. Omdat veel van onze aanpassingen part of the deal zijn is het bedrag onder aan de streep helemaal niet veel duurder dan het standaard product. Wij kunnen aanpassingen qua model of afmetingen betaalbaar en prima op tijd realiseren. Wij hebben een indrukwekkend klantenbestand van zowel restaurants, hotels en openbare gelegenheden en bieden gebruiksvriendelijke, fraaie toepassingen en zullen u gegarandeerd verbazen met een creatieve touch. Voor meer informatie over onze Chesterfield restaurant meubelen kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen.

Directe links: MeubelenMeubelsbankenChesterfield zitbank – bankstellen stoelen en fauteuils hoekbanken – sofassalonszetelshoeksalonsnieuw – maatwerk – tweedehandsgerestaureerde – opruiming-sale-outletChesterfield vintage –  Chesterfield stoel – Chesterfield bank – Chesterfield onderhouden Chesterfield renovatie – Chesterfield inkoop – Chesterfield Imitatie Chesterfield winkel Chesterfield nieuw – Chesterfield gerestaureerd – Chesterfield herstel-restauratie – Chesterfield inkoop-inruil – Chesterfield leder-meubelstoffen – Chesterfield maatwerk – Chesterfield opruiming-sale-outlet – Contact-route