Mister Chesterfield

FAQ

Chesterfield actie & korting
10% korting 2e nieuwe artikel Showroom-modellen |

Aantrekkelijke acties van Mister Chesterfield 

Ondanks dat onze prijzen paralel zijn aan de Engelse markt hebben wij regelmatig aantrekkelijke acties om de aanschaf van een Chesterfield iets aantrekkelijker te maken. Door bewust in te kopen en geplande transporten aan te vullen creëren we wat ruimte om een korting te realiseren.

10% Korting op 2e artikel op bestelling nieuw maatwerk

Bestel nu in de Mister Chesterfield showroom uw nieuwe maatwerk Chesterfields en ontvang maar liefst 10% korting op de tweede aankoop. Profiteer daarom van deze aanbieding en bestel uw nieuwe Chesterfield op tijd! Deze korting valt op het laagst geprijsde 2e artikel. Bekijk hier het Chesterfield maatwerk aanbodAls u meer dan twee Chesterfield-items bij ons koopt krijgt u altijd een prijsreductie geboden. Voor ons zijn de handelingen namelijk redelijk hetzelfde en dat creëert ruimte voor een korting. Heeft u dus meerdere Chesterfields gezien? Laat het ons dan een berekening maken. 

Een Mister Chesterfield showroom-model kopen

Onze showroommodellen worden regelmatig door ons aangeboden. Deze Chesterfield meubels staan bij ons in de outlet omdat wij deze regelmatig vervangen. Wie denkt dat een showroommodel van Mister Chesterfield een afgetrapt meubel is moet echt zelf even komen kijken. Deze meubels zijn namelijk niet van nieuw te onderscheiden omdat wij zeer netjes met onze producten omgaan en er op toezien dat de bezoekers dit ook doen. Vraag naar de verkoop van een model in onze winkel of kijk een naar wat voorbeelden.

Meer over onze Chesterfield showroom-modellen

Mail of bel met ons!

Telefoon: +31(0)70-3950766
Mail: info@misterchesterfield.nl

Kortingen zijn niet toepasbaar in combinatie met andere korting-acties tenzij anders overeengekomen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Subscription Form

Mister Chesterfield
Venestraat 27
2266AW
Leidschendam – Nederland
+31(0)70-3950766
Info@misterchesterfield.nl