Een Chesterfield in een oude stijl en toch op maat

Bij Mister Chesterfield in Leidschendam zijn er genoeg types leer in een oude stijl. Het maatwerk biedt u de mogelijkheid om uw eigen ultiem oude Chesterfield samen te stellen. Het comfort is voor u een dagelijks genot. Wij staan u geheel bij om uw ultieme Chesterfield te creëren. Helemaal zoals u die voor ogen heeft.

Naast de oude sfeer in een Chesterfield is het zitcomfort ook belangrijk

Wij zijn het eens, veel Chesterfields uit het verre oosten hebben best een leuke oude sfeer. De basis is in veel gevallen wel plaatmateriaal en oude fietsbanden als vering.

Echte oude Chesterfields zijn geliefd vanwege de sfeer

Onze gerenoveerde oude Chesterfields zijn in hun oude glorie hersteld. Onze aangeboden meubelen hebben een prachtige uitstraling, zitten goed en verkeren in topconditie. Deze zijn met de grootste zorg schoongemaakt en gerestaureerd. De wetenschap de nieuwe eigenaar weer volop kan genieten van deze meubels is een prettige gedachte.

Kom zelf even ervaren hoe fraai onze oude Chesterfields zijn

Op onze site kunt u een goed idee krijgen van hoe fraai onze oude gerenoveerde Chesterfields zijn. Maar ervaren hoe deze Chesterfields met zitten, dat kunt u het beste in onze winkel doen aan de Venestraat 27 in Leidschendam. Kijk voor onze actuele openingstijden en de snelste route naar Mister Chesterfield op onze contact-route pagina.

Zie ook: Al onze nieuwe modellen zijn in deze stijl leverbaar

 

Website by Webroots