Bent u gecharmeerd van een Nieuwe Chesterfield in een oude stijl?

Laat u verbazen hoe fraai een geleefde Chesterfield bij modern, industrieel of design past. De Vintage, Old-style Chesterfield is maatwerk met de sfeer van de tijd. Onze nieuwe Chesterfields in oude stijl zijn geweldig.

Zo'n 7 jaar geleden hebben wij in curiosa winkel te Antwerpen voor het eerst een nieuwe vintage "Chesterfield" gespot. De verkoper bevestigde inderdaad dat deze meubels uit het verre Oosten kwamen. De sfeer van het leer was goed, de afwerking wat rommelig. Maar dat is in dit geval ook niet zo'n probleem. Het idee om deze sfeer over te brengen op onze Engelse modellen was hier geboren. In overleg met onze leerlooier hebben wij een identieke uitstraling weten te behalen. Dit zeer oud ogende leder is uitvoerig getest op slijtage en is in vrijwel ieder model te realiseren, of het nu met óf zonder knopen is.

Het alternatief is op zoek gaan naar een gebruikte Chesterfield in deze sfeer, maar als deze sfeer eenmaal in oud leer zit, is het moment van scheuren al snel daar. Het blijft daarnaast vaak schipperen met uw voorkeur qua afmeting, model en zitcomfort.

Deze afwerking is leverbaar voor onze gehele collectie en dus niet alleen toepasbaar op het getoonde model of formaat. Dit heeft meerprijs van 20% bovenop de standaard getoonde prijzen. ( op dit moment niet van toepassing vanwege onze kortings-aktie )

Kleuren: lichtbruin - middelbruin - donkerbruin - rood - groen - mostertgeel - zwart - brons

De charme van het oude, verwerkt in het nieuwe.

Ma t/m Za open op Afspraak