In uw moderne interieur hoort een vintage Chesterfield.

Wanneer u op zoek bent naar een echte vintage Chesterfield die er niet alleen goed uitziet maar ook fantastisch zit en lang mooi blijft, dan bent u bij Mister Chesterfield in Leidschendam aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim aanbod van gerestaureerde vintage Chesterfield meubelen, die stuk voor stuk volledig in Groot- Brittannië zijn vervaardigd. Dankzij ruim 70 jaar familie-ervaring met het herstellen van klassieke zitmeubels bent u bij Mister Chesterfield verzekerd van een topkwaliteit Chesterfield bank.

Voor wie écht goede Chesterfield vintage meubelen zoekt

Een probleem dat zich bij veel Chesterfield banken voordoet is dat er veel exemplaren zijn die er op het oog mooi uitzien, maar waar door commerciële afwegingen enorm op de materialen is bezuinigd. Het resultaat is een bank die gespeend is van elk zitcomfort en snel veroudert. Bij Mister Chesterfield worden oude Chesterfields in hun oude glorie hersteld en kan iedereen genieten van het echte gevoel en de prachtige uitstraling van deze geweldige klassieker.

Al drie generaties ervaring met de vintage Chesterfield

Bij Mister Chesterfield vindt u veel gebruikte en vakkundig herstelde Chesterfield banken van soms wel meer dan 50 jaar oud. Alle aangeboden meubelen hebben een prachtige uitstraling, zitten heerlijk comfortabel, verkeren in topconditie en zijn met de grootste zorg schoongemaakt en gerestaureerd. Aan alles merkt u dat al sinds 1945 de liefde voor en de kennis van het restaureren, stofferen en bewerken van deze fraaie banken van vader op zoon wordt doorgegeven.

Ervaar zelf hoe goed Chesterfield meubelen zitten

Op de website vindt u een goed overzicht van het enorme aanbod van Mister Chesterfield en kunt u zich eenvoudig oriënteren op de prijs. Maar ervaren hoe goed een échte vintage Chesterfield zit, dat kunt u alleen in onze showroom aan de Venestraat 27 in Leidschendam doen. Daar leggen we u ook graag uit welke Chesterfield het beste bij uw persoonlijke stijl past en geven we advies over de kleur en de afwerkingsmogelijkheden. Kijk voor onze openingstijden en de snelste route naar Mister Chesterfield op onze contact-route pagina.

Kijk ook eens naar: Al deze modellen zijn in deze stijl leverbaarOud 50+ specials - Oud gebruikt

Accordioni 1

Slide 1

test

Slide 2

test

Website by Webroots