Een nieuwe Chesterfield in een oude stijl op maat geleverd

Een nieuwe Chesterfield in oude stijl en speciaal voor u op maat en postuur geleverd. Bij Mister Chesterfield in Leidschendam zijn er genoeg types leer in een oude stijl. Het maatwerk biedt u de mogelijkheid om uw eigen ultiem oude Chesterfield samen te stellen. Het comfort is voor u een dagelijks genot. Wij staan u geheel bij om uw ultieme Chesterfield te creëren. Helemaal naar uw ideeën. Al onze nieuwe Chesterfields zijn leverbaar in deze oude sfeer.

Oude Chesterfields zijn geliefd vanwege de sfeer

Oude Chesterfields zijn geliefd vanwege de sfeer en onmisbaar in het hedendaagse interieur. Onze Tweedehands Chesterfield meubelen hebben een prachtige uitstraling, zitten goed en verkeren in topconditie. Deze zijn dan ook met de grootste zorg schoongemaakt en gerestaureerd. De wetenschap de nieuwe eigenaar weer volop kan genieten van deze meubels is een prettige gedachte. Bekijk hier onze echte oude Chesterfields – of onze extra oude 50+ specials.

Kom zelf even ervaren hoe fraai onze oude Chesterfields zijn

Op onze site kunt u een goed idee krijgen van hoe fraai onze oude gerenoveerde Chesterfields zijn. Maar ervaren hoe deze Chesterfields met zitten, dat kunt u het beste in onze winkel doen aan de Venestraat 27 in Leidschendam. Kijk voor onze actuele openingstijden en de snelste route naar Mister Chesterfield op onze contact-route pagina.

Ma t/m Za open op Afspraak