Voor een frisse tweedehands Chesterfield kunt u onze winkel bezoeken.

Wilt u zelf te ervaren hoe mooi schoon en fris deze meubels zijn. in de zoektocht naar een geschikt exemplaar zal u wellicht tot de conclusie zijn gekomen dat het overgrote deel van het tweedehands Chesterfield aanbod vies en vaak snel even opgelapt zijn. ( onder kussens, tussen plooien enz )

Een Chesterfield wordt meestal niet zomaar weggedaan. Soms wel natuurlijk omdat men gewoon eens iets nieuws wil plaatsen. We kunnen u melden dat het overgrote deel wat bij ons binnenkomt een zichtbaar of onzichtbaar een mankement heeft. Na meestal een 10 jaar van gebruik is niet altijd alles even fris als men zal denken. Het reinigen en het verwijderen van vuil wat in de bank is verdwenen is mag echt geen overbodige luxe genoemd worden. Wij hebben het hier niet alleen over etenswaren, papieren e.d. maar ook huisdieren laten zo hun sporen achter. Rooklucht, brandgaten en dergelijke zijn vaak te alleen door diep- reinigen op te lossen maar soms is het vernieuwen van delen nog de enige echte optie.

Wij hebben regelmatig geheel gerestaureerde Engelse uitvoeringen van o.a. het merk LSC furniture - Springvale - Salvale designs - Wade - Winchester furniture en Millbrook

Kijkt u ook eens op onze:  Oude Chesterfields  Of  specials van 50 jaar en ouder  pagina's.

Website by Webroots