De renovatie van een Chesterfield laat je over aan de vakman.

Met veel passie verzorgt Mister Chesterfield de renovatie van uw geliefde Chesterfield. Zaken van herstel van zitkussens tot delen van de romp zoals de arm en rug behoren hierbij tot de mogelijkheden. Omdat de stoffering van een Chesterfield in vlakken is, is het plaatselijk vernieuwen of vervangen op bijwerken geen probleem. 

Door onze inmiddels vier generaties ervaring kunnen wij nagenoeg  een identieke kleur en sfeer in het leer maken. Naast reinigen, op kleur brengen en conserveren zijn zaken zoals het zitcomfort of matteren van de glans ook werkzaamheden die wij u kunnen bieden. 

Deze gebruikte Chesterfields hebben door de jaren heen vaak een mooie rustieke, karakteristieke, uitstraling gekregen. Deze uitstraling zal bij een restauratie altijd gekoesterd worden, een spuit verf is meestal funest voor de sfeer. Het leer wordt hierdoor doods en nietszeggend. Misschien krijgt u de kriebels van de sporen die de vorige eigenaar of zijn huisdier achter heeft gelaten. Maar dat is bij Mister Chesterfield niet het geval.  Het grondig stoom-reiniging en het uitwassen van de knopen en plooien zijn voor ons standaard werkzaamheden. Omdat een Chesterfield nogal wat plooien en knopen heeft is dit zeker belangrijk. We zullen verder uw eetlust niet ontnemen maar ontsmetting is in veel gevallen beslist een aanrader!

Wilt u uw oude Chesterfield weer nieuw leven inblazen?

Neemt u dan eens een kijkje op onze: Chesterfield renovatie, herstel en restauratie  pagina of neem eens contact met ons op.

Website by Webroots