Een Chesterfield is bij ons altijd maatwerk, toepasbaar voor horeca en particulier.

Wat denkt u bij een meubel wat toepasbaar moet zijn in de horeca of openbare gelegenheden? Precies, dat moet wel tegen een stootje kunnen.

Intensief gebruik eist meer dan een leuke buitenkant

Onze leverancier bouwt uw Chesterfield meubel volgens onze hoge eisen. Het gaat om een eindproduct waar wij nou eenmaal blij van worden. Onze meubels zijn prima geschikt voor zeer intensief gebruik. Wij zijn er steeds meer van overtuigd dat wij qua materialen en comfort inmiddels de beste uitvoeringen bieden. Bescheidenheid siert de mens, maar met de zogenaamde 'originele' rommel die wij dagelijks tegenkomen, vinden wij dat we deze misschien wat onbescheiden conclusie wel kunnen trekken. Op onze over Chesterfields pagina kunt u iets meer lezen hoe u als leek de prijs / kwaliteit kunt beoordelen.

Vanaf het frame uw eigen Chesterfield samenstellen

Het verbaast een hoop mensen dat hoe veelzijdig het aanbod van onze al dan niet aangepaste Chesterfield collectie is. Dat met tegen reguliere prijzen en vanaf het frame uw eigen Chesterfield kunt samenstellen. De vaak eerste gedachte dat dit dan ook wel een stuk duurder zal zijn, blijkt in de praktijk echter reuze mee te vallen. Omdat wij van mening zijn dat een Chesterfield een exclusief product is en altijd op maat geleverd zou moeten worden zijn veel van onze aanpassingen part of the deal. Dat zijn wij zo ook met onze leverancier overeengekomen. Zo kost b.v. gemiddeld een dieper frame (om meer zitdiepte te krijgen) slechts € 325,- Wij kunnen aanpassingen betaalbaar en prima op tijd realiseren. Wij hebben een indrukwekkend klantenbestand van zowel restaurants, hotels en openbare gelegenheden en bieden gebruiksvriendelijke, fraaie toepassingen en zullen u gegarandeerd verbazen met een creatieve touch.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans van der Ham op 070-3950766.

Diner banken – muurbanken op maat

Extra large banken in iedere afmeting

Website by Webroots